Monday, September 16, 2024
HomeVedeteTeo Trandafir a surprins cu un anunț despre căsătorie. Cine ar fi...

Teo Trandafir a surprins cu un anunț despre căsătorie. Cine ar fi crezut?! Felicitări!

Prezentatoarea TV Teo Trandafir a dezvăluit că ideea unui nou mariaj nu o sperie, ci din contră, este deschisă posibilității unei noi căsătorii, în ciuda experiențelor anterioare. Vedeta, care a trecut prin două divorțuri, nu exclude posibilitatea de a se căsători din nou dacă circumstanțele și partenerul potrivit se aliniază.

Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori: prima dată cu aviatorul Alexandru Trandafir, o căsnicie care a durat șase ani, și a doua oară cu jucătorul de rugby Constantin Iosef, mariaj care s-a încheiat după doar jumătate de an. Deși aceste experiențe nu au avut finalul dorit, Teo nu și-a pierdut speranța în ideea căsătoriei și în ceea ce reprezintă aceasta într-o relație solidă.

Vedeta consideră că atunci când partenerul de viață construiește alături de tine, colaborând și implicându-se în proiecte comune, este important să existe și o oficializare a relației. Această perspectivă se bazează pe convingerea că, într-un cuplu unde totul se împarte și se construiește împreună, trebuie luate măsuri pentru a proteja ambele părți în cazul unor evenimente neprevăzute, cum ar fi un deces.

Teo Trandafir a explicat pentru Viva.ro că, într-o astfel de situație, fără acte oficiale, partenerul ar putea fi dezavantajat în cazul succesiunii, ceea ce nu este echitabil. Ea a subliniat că nu dorește ca partenerul să fie pus în postura de a se confrunta cu eventuale neînțelegeri sau conflicte legate de drepturile asupra bunurilor comune.

„Am înțeles că dacă partenerul tău construiește și muncește cu tine cot la cot, și faceți niște lucruri împreună, care intră „la comun” și acest lucru nu se cuantifică undeva, dacă eu pățesc, Doamne ferește!, ceva, succesiunea se face într-un mod neechitabil. Nu este cinstit. Nu vreau să fie pus în situația de a se certa cu nimeni și, din acest punct de vedere, niște acte, la un moment dat, ne vom gândi să facem”, a declarat Teo Trandafir.

Aceasta deschidere spre o nouă căsătorie subliniază maturitatea și dorința ei de a avea o relație bine definită și protejată legal, reflectând în același timp asupra importanței actelor oficiale într-o relație serioasă. Chiar dacă experiențele trecute nu au fost ideale, Teo continuă să creadă în dragoste și în potențialul unui nou început alături de partenerul potrivit.

RECOMANDATE

POPULARE