Sunday, September 8, 2024
HomeVedeteCătălin Bordea i-a luat iubita lui Cazacu. Vezi cine e domnișoara care...

Cătălin Bordea i-a luat iubita lui Cazacu. Vezi cine e domnișoara care i-a furat inima

Acum câteva zile, am publicat primele imagini cu Cătălin Bordea și noua sa iubită, Elena. Ce momente de tandrețe! Ce săruturi, ce îmbrățișări! Prezentatorul TV și șatena par să fie extrem de fericiți împreună. Dar pentru cât timp? Rămâne de văzut, mai ales după ce vor citi acest articol!

CANCAN.RO a descoperit cine este și cu ce se ocupă noua iubită a lui Cătălin Bordea, care a confirmat recent relația lor. Dragostea și destinul au căi nebănuite! Se pare că actuala parteneră a lui Bordea este fosta amantă a lui Cătălin Cazacu. Da, ați citit bine! Se pare că Elena are o preferință pentru numele Cătălin, altfel nu ne explicăm cum a reușit să cucerească doi bărbați cu același nume!

Să vă explicăm cum stau lucrurile de fapt. În aprilie 2023, tot CANCAN.RO dezvăluia că Ramona Olaru și Cazacu s-au despărțit, deși erau pe cale să se căsătorească. În loc să auzim clopotele de nuntă, am aflat despre despărțirea lor. Mărul discordiei? Elena, actuala iubită a lui Bordea! Se pare că Cazacu a avut o relație secretă cu Elena, deși oficial era împreună cu Ramona. Furioasă că era înșelată, Ramona i-a pus capăt relației, așa cum era de așteptat. Astfel, Cazacu a început o relație cu Elena.

Cât a primit Antonia pentru a deveni imaginea unei case de pariuri: o sumă pe care...

**Antonia Dă Lovitura Financiară: Devine Imaginea Betano pentru 2,2 Milioane de Euro** Antonia, una dintre cele mai apreciate și frumoase artiste din România, a reușit...

Elevii încep școala luni, 9 septembrie. Când vor avea cei mici prima vacanță din noul an

**Elevii Încep Școala pe 9 Septembrie 2024: Calendarul Complet al Anului Școlar 2024-2025 și Momentele de Odihnă Mult Așteptate** Luni, 9 septembrie 2024, elevii din...

Alexandru Bologa este campion paralimpic la judo, la Paris. Românul, cel mai bun judoka nevăzător din...

**Alexandru Bologa: Povestea unui Campion Paralimpic la Judo** Alexandru Bologa, un nume care a devenit sinonim cu excelența în lumea judo-ului paralimpic, a reușit să...

11 relatări biblice ce stârnesc întrebări

Biblia este plină de povești puternice care au influențat credința și moralitatea de-a lungul secolelor. Unele dintre acestea, însă, ridică întrebări etice dificile despre...

Însă, la scurt timp, Cazacu a descoperit că Elena nu era atât de inocentă pe cât părea. Se pare că Elena face videochat și avea un “sponsor”, semn că era determinată să-și atingă obiectivele. Cazacu, fiind un om descurcăreț, a decis să profite de situație și a început să îi ceară bani Elenei, care a început să îi transfere sumele cerute. Dacă tot a fost părăsit de Ramona din cauza Elenei, măcar să obțină ceva de la ea, nu-i așa?

Din păcate, relația dintre Cazacu și Elena s-a terminat rapid și cu un scandal. Elena a plecat plângând din apartamentul lui Cazacu, amenințând că își va pune capăt zilelor dacă acesta o părăsește. În ciuda amenințărilor, cei doi s-au despărțit.

Acum, Elena se iubește cu Bordea! De la amantă ascunsă, a devenit iubită oficială. Atât Bordea, cât și Cazacu, împărtășesc câteva trăsături comune: sunt implicați în televiziune, au tatuaje și sunt mereu în atenția presei. Acesta pare să fie tiparul bărbaților pe care îi preferă Elena.

„Ne știm de puțin timp și încă încercăm să ne cunoaștem. Îmi place foarte mult de ea pentru că e o femeie extraordinară. Luăm fiecare zi așa cum vine și vedem unde o să ajungem. Pare formal, dar chiar așa este. Ea nu locuiește aici, are o viață în Dubai și e foarte concentrată pe viața profesională. Are planuri mari și deja le pune în aplicare. Și cel mai important, nu există nici o presiune. Știe prin ce am trecut și e ancorată în prezent,” a declarat Cătălin Bordea despre Elena. Nu știm însă dacă Bordea este pe deplin conștient de ce presupune „viața profesională” a partenerei sale.

Părăsit de Livia pentru Spike, acum, Bordea se iubește cu o fostă amantă. Să fi sărit comediantul din lac în puț? Sperăm să nu-l vedem iar suferind sau dezamăgit! Așadar, Cătălin, fii atent și precaut!

Sourcecancan.ro
RECOMANDATE

POPULARE