Sunday, September 8, 2024
HomeVedeteA dat un tun în centrul capitalei. Milionarul Coco Caviar și-a etalat...

A dat un tun în centrul capitalei. Milionarul Coco Caviar și-a etalat bijuteria de peste 120.000 Euro. Vezi cu ce se ocupă vedeta iUmor

Paparazzi l-au urmărit până la o terasă de fițe, unde a spart nu mai puțin de 2000 Euro la o masă, conform surselor noastre. Semn că afacerile imobiliare îi prosperă. Alături de el și-au făcut apariția două tinere domnișoare care nu s-au sfiit să comande tot ce-i mai scump, printre care o sticlă de Moet, dar și caviar din belșug, așa cum îi place „prințului”.

Deși nota era cam piperată, asta nu l-a oprit pe afacerist să lase un bacșiș generos ospătarului. Chiar dacă surse din anturajul său declară că ar avea o relație de mai mulți ani, știm sigur că este vânat de multe domnișoare dornice să-i intre în grații tânărului milionar.

Cât a primit Antonia pentru a deveni imaginea unei case de pariuri: o sumă pe care...

**Antonia Dă Lovitura Financiară: Devine Imaginea Betano pentru 2,2 Milioane de Euro** Antonia, una dintre cele mai apreciate și frumoase artiste din România, a reușit...

Elevii încep școala luni, 9 septembrie. Când vor avea cei mici prima vacanță din noul an

**Elevii Încep Școala pe 9 Septembrie 2024: Calendarul Complet al Anului Școlar 2024-2025 și Momentele de Odihnă Mult Așteptate** Luni, 9 septembrie 2024, elevii din...

Alexandru Bologa este campion paralimpic la judo, la Paris. Românul, cel mai bun judoka nevăzător din...

**Alexandru Bologa: Povestea unui Campion Paralimpic la Judo** Alexandru Bologa, un nume care a devenit sinonim cu excelența în lumea judo-ului paralimpic, a reușit să...

11 relatări biblice ce stârnesc întrebări

Biblia este plină de povești puternice care au influențat credința și moralitatea de-a lungul secolelor. Unele dintre acestea, însă, ridică întrebări etice dificile despre...

Acesta deține în prezent un imperiu imobiliar, un site de vânzări online și o afacere cu ambulanțe private, care îi aduce câștiguri substanțiale, cât să-și permită o viață la care mulți visează.

CINE ESTE COCO MARINESCU?

Comediantul Coco Marinescu, cunoscut după numele său de scenă, s-a remarcat în urma apariției la iUmor în anul 2017. A participat cu un număr de stand-up în care l-a parodiat pe politicianul Marian Vanghelie, stârnind râsete atât la masa juriului, cât și printre telespectatori. Atunci, Coco și-a declarat admirația pentru Mihai Bendeac, care era jurat la postul Antena 1.

Impactul prezenței sale scenice l-a propulsat și mai mult în lumea comediei, fiind invitat la mai multe ediții iUmor, chiar alături de Micutzu (Cosmin Nedelcu), și în calitate de jurat temporar. Coco era cunoscut printre internauți datorită clipurilor amuzante de pe Facebook, unde parodia diverse personaje alături de comedianti precum George Tănase și Ionuț Rusu.

Însă succesul nu a durat mult, acesta declarând că se retrage din lumea stand-up-ului în urma unui val de critici după prestația de la iUmor. Numărul său a adus numeroase contestații, iar Marinescu a anunțat pe Facebook că se lasă de stand-up comedy. Anunțul, desigur, a fost făcut în nota sa caracteristică:

”Gata, AM DECIS ! Mă las de Stand UP și nu mai merg la iUmor! Controversele create, după participarea mea la #iUmor însoțit de Micutzu, Dan Badea și George Tănase, și mesajele negative pe care le-am primit vizavi de numerele mele m-au făcut să iau această decizie! Pentru că vreau să-i câștig și pe cei care m-au criticat, am decis să MĂ LAS DE STAND UP-UL altora și să NU MAI MERG LA iUmor… însoțit!”, a scris Coco Marinescu.

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Majoritatea l-a încurajat pe Coco Marinescu să revină la iUmor pe cont propriu. Însă, unul dintre cei care i-au citit anunțul i-a sugerat să se facă “Gigolo”.

AMENINȚĂRI INTERLOPE:

În 2018, Coco Marinescu a avut mai multe altercații cu urmăritorii săi din mediul online, conform SpyNews. Actorul de stand-up comedy a devenit ținta unor atacuri incredibile, fiind înjurat, hărțuit și amenințat de membrii grupării Sportivilor, în urma unei postări aparent banale.

Totul a început când Coco, pe atunci parte a echipei lui Nea Mărin, a postat pe internet un video dedicat colegului său Șerban Copoț și lui Fernando, fost concurent al emisiunii “Chefi la cuțite”. La scurt timp, un “fan” a reacționat violent, jignindu-l fără milă.

Când Coco a încercat să îi explice că poate ignora contul său dacă se simte deranjat de postări, situația a degenerat rapid. “Fanul” a trecut la amenințări, avertizându-l că va fi bătut crunt de un membru al grupării Sportivilor.

“Nu este prima dată când primesc amenințări din partea unor asemenea persoane. Sunt decis să depun plângere penală. Am aflat deja cum se numește individul și unde lucrează, așa că nu va fi foarte greu să fie identificat de poliție,” a declarat Coco Marinescu pentru SpyNews.

Cosmin a rămas totuși implicat în domeniul artistic, fiind managerul multor vedete autohtone și comedieni de stand-up, ocupându-se personal de realizarea și promovarea spectacolelor de pe litoral.

LEGĂTURILE SALE CU INDUSTRIA MUZICALĂ:

Cosmin nu este străin de viața artistică, lansând două proiecte muzicale. În 2018, a scos o parodie “manea” după melodia Antoniei “Amya”, în videoclipul său apărând actorul Ionuț Rusu. Melodia s-a bucurat de un succes răsunător pe YouTube.

În 2024, Coco a revenit la pasiunea sa pentru muzică, punându-și în valoare calitățile vocale cu piesa intitulată “Am elicopter”, relansându-se sub noul nume de scenă “Coco Caviar”. În videoclip, artistul își etalează bogățiile și viața opulentă, desigur, ca pamflet.

VEZI CLIPUL AICI

BUSINESS-UL ȘI CARIERA DE ANTREPRENOR:

Coco a avut de-a lungul vieții sale mai multe afaceri, printre care un lanț de hypermarketuri cu numele său, pe care le-a vândut ulterior.

Acestea nu l-au oprit să prospere în afaceri, iar în prezent deține un business cu ambulanțe private și un site de vânzări online numit VinziRepede.ro, făcând concurență giganților de la OLX.

Recent, afaceristul Cosmin Marinescu a intrat și pe piața imobiliară, construind un cartier de case în apropierea Bucureștiului, sporindu-și veniturile substanțial.

RECOMANDATE

POPULARE