Wednesday, April 17, 2024
HomeStiriVezi cât costă o pomana porcului la terasa lui Rică Răducanu din...

Vezi cât costă o pomana porcului la terasa lui Rică Răducanu din Neptun

Fosta vedetă a fotbalului, Rică Răducanu, strălucește în rolul de gazdă la localul său din Neptun
Rică Răducanu, o personalitate marcantă a fotbalului românesc, a reapărut recent pe litoral, unde se ocupă de terasa “Sirena”, o afacere de familie cu un farmec deosebit.

În cadrul acestei locații, cu priză la public, Răducanu servește o serie de delicatese, dar și povești picante, autografe memorabile și interacțiuni amuzante cu turiștii. Popularitatea sa este atestată de numeroasele fotografii cu el, încărcate de către vizitatori pe rețelele sociale.

- Advertisement -

Într-un interviu exclusiv pentru Impact.ro, Răducanu a oferit detalii despre sezonul estival în curs și despre modificările de preț la meniu. În ciuda tendințelor din industria ospitalității, el s-a străduit să limiteze creșterea prețurilor, ajungând la o majorare de aproximativ 20%, în timp ce alți proprietari de restaurante au optat pentru creșteri de până la 30-40%.

“Am redeschis terasa, totul este curat și renovat. Prețurile nu au crescut foarte mult, deoarece ne susținem cu produsele noastre – vărul Costică și fiul lui, Marian, au o fermă în apropiere de Constanța, unde cresc porci, vaci și cultivă legume. Nu trebuie să cumpărăm de la alții și să adăugăm un preț suplimentar.

Suntem o familie unită, ne organizăm și ne gândim mereu la bunăstarea turiștilor. Toți sunteți bineveniți să luați masa la noi – mâncarea este ca la mama acasă! Împărtășim glume și povești, iar uneori chiar eu servesc mesele. Oamenii mă iubesc și întotdeauna spun: “Hai să mâncăm la terasa lui Rică!”, asta a devenit o expresie cunoscută în Neptun!” a declarat Rică Răducanu pentru Impact.ro.

- Advertisement -

În termeni concreți, prețurile din meniu au suferit unele ajustări față de 2022. De exemplu, o porție de tochitură de pește cu mămăligă, care anul trecut costa 27 de lei, acum se vinde cu 6 lei în plus. Un platou pescăresc, care în 2022 era 37 de lei, acum costă 40 de lei. Prețul la porția de crap prăjit a crescut de la 12 lei la 15 lei.

Meniul estival al localului din 2023 oferă o gamă largă de preparate, cu prețuri variate: ciorbă de burtă – 19 lei, ciorbă de văcuță – 16 lei, ciorbă de fasole – 14 lei, ciorbă de perișoare – 17,5 lei, mititei la grătar – 4,5 lei/bucată, pomana porcului cu mămăliguță – 31 de lei. Un meniu fix, cu piept de pui la grătar, cartofi prăjiți și salată, costă 34 de lei.

Cafeaua variază între 9 și 20 de lei, în timp ce preparatele din paste costă între 17 și 27 de lei. O pizza costă între 26 și 33 de lei, iar o salată de ton este 29 de lei. De asemenea, localul oferă opțiuni de desert precum omleta simplă – 10 lei, salata grecească – 30 de lei, papanași cu smântână și gem – 18 lei, și clătite cu dulceață – 8,5 lei.

- Advertisement -
Sourceimpact.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

Vezi câți bani cere Erika Isac pentru un concert!

Erika Isac, la vârsta de 24 de ani, s-a impus ca o prezență marcantă pe scena muzicală actuală. Ascensiunea sa a fost accelerată recent...