Sunday, September 8, 2024
HomeStiriCioacă a mărturisit: “Mă înșela, a trebuit să fac asta!"

Cioacă a mărturisit: “Mă înșela, a trebuit să fac asta!”

Cristian Cioaca, fost polițist, a fost sentințat în 2014 la 15 ani de închisoare pentru infracțiunea de lovituri cauzatoare de moarte, în ciuda faptului că trupul Elodiei Ghinescu, victima sa, nu a fost niciodată găsit. În prezent, acesta își execută pedeapsa în închisoare.

Cazul Elodia a fost în centrul atenției presei românești pentru o lungă perioadă de timp. Această poveste tragica a culminat cu condamnarea lui Cristian Cioaca pentru omorul soției sale.

Înainte de pronunțarea sentinței, fostul polițist a făcut o serie de dezvăluiri în fața Tribunalului Argeș, afirmând că era conștient de infidelitatea soției sale, Elodia Ghinescu, și că și el i-a fost infidel. De asemenea, a susținut că discutase cu Elodia despre divorț.

Cât a primit Antonia pentru a deveni imaginea unei case de pariuri: o sumă pe care...

**Antonia Dă Lovitura Financiară: Devine Imaginea Betano pentru 2,2 Milioane de Euro** Antonia, una dintre cele mai apreciate și frumoase artiste din România, a reușit...

Elevii încep școala luni, 9 septembrie. Când vor avea cei mici prima vacanță din noul an

**Elevii Încep Școala pe 9 Septembrie 2024: Calendarul Complet al Anului Școlar 2024-2025 și Momentele de Odihnă Mult Așteptate** Luni, 9 septembrie 2024, elevii din...

Alexandru Bologa este campion paralimpic la judo, la Paris. Românul, cel mai bun judoka nevăzător din...

**Alexandru Bologa: Povestea unui Campion Paralimpic la Judo** Alexandru Bologa, un nume care a devenit sinonim cu excelența în lumea judo-ului paralimpic, a reușit să...

11 relatări biblice ce stârnesc întrebări

Biblia este plină de povești puternice care au influențat credința și moralitatea de-a lungul secolelor. Unele dintre acestea, însă, ridică întrebări etice dificile despre...

În noaptea în care procurorii susțin că și-ar fi omorât soția, Cioaca a declarat că a fost în Pitești, la femeia cu care întreținea o relație extraconjugală. A menționat în fața instanței de judecată că pe data de 29 august 2007, ziua în care Elodia a fost văzută ultima dată, a avut o discuție cu ea despre posibilitatea divorțului.

„Începusem o relație și așa am considerat că este normal și firesc. Am fost amândoi de acord cu divorțul, însă nu am discutat despre partajul bunurilor. Pe 29 august am discutat pentru prima și ultima oară cu Elodia despre posibilitatea divorțului.

Acest lucru a fost motivat de faptul că aveam o relație cu altcineva, iar Elodia era de acord cu asta. Știam că Elodia mă înșela, dovadă fiind e-mail-urile în care menționa cu cine a fost în Dubai.

De asemenea, și-a petrecut concediile împreună cu acel bărbat. Chiar și în vara anului 2007 au fost împreună în vacanță, fără copii. Elodia nu s-a interesat niciodată de ceea ce făcea copilul nostru în țară, la părinții mei”, a declarat Cristian Cioacă în instanță.

Fostul polițist a negat orice stare tensionată între el și Elodia, contrazicând astfel rechizitoriul: „Soția mea lipsea frecvent de acasă, uneori chiar și o săptămână, motivând că are procese în alte localități, dar nu exista o stare tensionată între noi, așa cum scrie în rechizitoriu.

]Rechizitoriul este unul fantezist, presupunând că am omorât-o, am tranșat-o și am transportat cadavrul. Nu pot să spun nimic despre dispariția Elodiei sau despre petele de sânge. Sunt nevinovat de uciderea soției.”

RECOMANDATE

POPULARE