Sunday, September 8, 2024
HomeStiriCe a primit să mănânce la micul dejun un turist român în...

Ce a primit să mănânce la micul dejun un turist român în Bulgaria

În plină perioadă de vacanță estivală, un turist român a fost luat prin surprindere de micul dejun pe care l-a primit într-un restaurant din Bulgaria. Turistul a împărtășit fotografia cu meniul său pe o platformă de Facebook dedicată pasionaților de călătorii, provocând o serie de reacții.

În acest moment al anului, multitudinea de români se află fie în faza de planificare a vacanțelor, fie deja se bucură de destinațiile predilecte ale turiștilor din întreaga lume.

În timp ce unii sunt adepți ai litoralului românesc pentru a se bucura de câteva zile de odihnă, există un număr semnificativ de turisti care sunt atrași de frumusețile vecinilor noștri, inclusiv Bulgaria, atracțiile și prețurile accesibile fiind principalele motive.

Cât a primit Antonia pentru a deveni imaginea unei case de pariuri: o sumă pe care...

**Antonia Dă Lovitura Financiară: Devine Imaginea Betano pentru 2,2 Milioane de Euro** Antonia, una dintre cele mai apreciate și frumoase artiste din România, a reușit...

Elevii încep școala luni, 9 septembrie. Când vor avea cei mici prima vacanță din noul an

**Elevii Încep Școala pe 9 Septembrie 2024: Calendarul Complet al Anului Școlar 2024-2025 și Momentele de Odihnă Mult Așteptate** Luni, 9 septembrie 2024, elevii din...

Alexandru Bologa este campion paralimpic la judo, la Paris. Românul, cel mai bun judoka nevăzător din...

**Alexandru Bologa: Povestea unui Campion Paralimpic la Judo** Alexandru Bologa, un nume care a devenit sinonim cu excelența în lumea judo-ului paralimpic, a reușit să...

11 relatări biblice ce stârnesc întrebări

Biblia este plină de povești puternice care au influențat credința și moralitatea de-a lungul secolelor. Unele dintre acestea, însă, ridică întrebări etice dificile despre...

Cu toate așteptările la superlativ, un turist român care a optat pentru o vacanță în Bulgaria a avut parte de o experiență care i-a lăsat un gust “amărui”.

Ce a găsit un român la micul dejun într-un restaurant bulgăresc
Românul a avut parte de o surpriză neplăcută când a mers să ia micul dejun. Deși hotelul promitea un serviciu all-inclusive, prima masă a zilei nu a fost atât de variată și “generoasă” pe cât se aștepta.

În fotografia postată, turistul a prezentat conținutul micului dejun: roșii, castraveți, șuncă, brânză, măsline și biscuiți, cam asta a fost oferta unui restaurant din Bulgaria.

Comparativ cu selecțiile disponibile în alte hoteluri bulgărești, varietatea de alimente a fost sub așteptări și neadecvată pentru un restaurant care se dorește a fi de prestigiu.

Un alt român, care a locuit în acel hotel bulgăresc, nu a fost pe deplin mulțumit de serviciile oferite.

„Am stat și noi o noapte acum o săptămână, mobilierul pare vechi și uzat, nici curățenia nu este la nivelul dorit”, a comentat acesta la postarea inițială pe Forum Grecia.

Sourcecancan.ro
RECOMANDATE

POPULARE