Sunday, September 8, 2024
HomeStiriCât fac 9x9? O fetiță a șocat toată școala cu răspunsul ei

Cât fac 9×9? O fetiță a șocat toată școala cu răspunsul ei

Nu a fost nevoie de formule matematice complexe sau de metode de calcul avansate pentru a rezolva problema, ci de pasiunea pentru hochei și un spirit creativ.

Situatia surprinzatoare care a captivat intreaga scoala

In timpul unui test, o eleva a fost intrebata simplu: cat fac 9×9? Raspunsul obisnuit ar fi fost 81, dar tanara a ales un raspuns neconventional: “Hossa”. Initial, profesoara a fost confuza, dar curiozitatea a determinat-o sa inteleaga rationamentul din spatele acestui raspuns neobisnuit.

Cât a primit Antonia pentru a deveni imaginea unei case de pariuri: o sumă pe care...

**Antonia Dă Lovitura Financiară: Devine Imaginea Betano pentru 2,2 Milioane de Euro** Antonia, una dintre cele mai apreciate și frumoase artiste din România, a reușit...

Elevii încep școala luni, 9 septembrie. Când vor avea cei mici prima vacanță din noul an

**Elevii Încep Școala pe 9 Septembrie 2024: Calendarul Complet al Anului Școlar 2024-2025 și Momentele de Odihnă Mult Așteptate** Luni, 9 septembrie 2024, elevii din...

Alexandru Bologa este campion paralimpic la judo, la Paris. Românul, cel mai bun judoka nevăzător din...

**Alexandru Bologa: Povestea unui Campion Paralimpic la Judo** Alexandru Bologa, un nume care a devenit sinonim cu excelența în lumea judo-ului paralimpic, a reușit să...

11 relatări biblice ce stârnesc întrebări

Biblia este plină de povești puternice care au influențat credința și moralitatea de-a lungul secolelor. Unele dintre acestea, însă, ridică întrebări etice dificile despre...

Eleva nu a fost pedepsita pentru raspunsul aparent gresit, ci a fost invitata sa isi clarifice sensul raspunsului in ziua urmatoare. Astfel, o simpla inmultire a devenit scena unei discutii memorabile care a implicat nu numai eleva si profesoara, ci intreaga scoala.

Potrivit Yahoo.com, eleva si-a justificat raspunsul explicand ca “Hossa” reprezinta numarul 81 in echipa locala de hochei, Chicago Blackhawks.

Micuta vedeta a demonstrat astfel nu doar ca este o fana infocata a echipei, ci si ca matematica poate fi inteleasa prin prisma pasiunilor personale.

Raspunsul incredibil a starnit admiratia profesoarei care, surprinsa de ingeniozitatea si originalitatea micutei, i-a acordat calificativul 10 cu felicitari. Astfel, ceea ce la inceput ar fi putut parea un raspuns gresit s-a transformat intr-o lectie valoroasa despre creativitate si gandire laterala.

De la lucrarea de control la viralitate pe internet

Aceasta poveste nu s-ar fi oprit aici. Mama fetitei, mandra de inventivitatea si pasiunea fiicei sale, a postat pe Facebook o fotografie cu lucrarea de control. Rapid, postarea a adunat mii de aprecieri si a fost distribuita masiv, inclusiv de pagina oficiala a echipei de hochei Chicago Blackhawks.

RECOMANDATE

POPULARE