Sunday, September 8, 2024
HomeStiriCătălin Bordea a petrecut până la 1 noaptea cu altă femeie

Cătălin Bordea a petrecut până la 1 noaptea cu altă femeie

Cătălin Bordea, actorul cunoscut pentru prestația sa de stand-up comedy, se confruntă cu dificultăți în viața sa personală. Soția sa, Lidia, a ales să se despartă de el, ceea ce pare a conduce inevitabil spre divorț.

Cu toate acestea, nu pare să fie afectat în mod public, fiind surprins de CANCAN.RO într-o dispoziție jovială, înconjurat de prieteni și servind drept șofer pentru aceștia. Imaginile au fost obținute în exclusivitate de site.

CANCAN.RO a fost cel care a lansat știrea despre separarea dintre Cătălin Bordea și soția sa, Lidia. Se pare că sentimentele ei s-au stins, iar ea nu a mai dorit să continue relația, în ciuda eforturilor asidue ale lui Cătălin de a menține căsnicia intactă.

Cât a primit Antonia pentru a deveni imaginea unei case de pariuri: o sumă pe care...

**Antonia Dă Lovitura Financiară: Devine Imaginea Betano pentru 2,2 Milioane de Euro** Antonia, una dintre cele mai apreciate și frumoase artiste din România, a reușit...

Elevii încep școala luni, 9 septembrie. Când vor avea cei mici prima vacanță din noul an

**Elevii Încep Școala pe 9 Septembrie 2024: Calendarul Complet al Anului Școlar 2024-2025 și Momentele de Odihnă Mult Așteptate** Luni, 9 septembrie 2024, elevii din...

Alexandru Bologa este campion paralimpic la judo, la Paris. Românul, cel mai bun judoka nevăzător din...

**Alexandru Bologa: Povestea unui Campion Paralimpic la Judo** Alexandru Bologa, un nume care a devenit sinonim cu excelența în lumea judo-ului paralimpic, a reușit să...

11 relatări biblice ce stârnesc întrebări

Biblia este plină de povești puternice care au influențat credința și moralitatea de-a lungul secolelor. Unele dintre acestea, însă, ridică întrebări etice dificile despre...

Un apropiat al actorului a dezvăluit că acesta a făcut tot posibilul pentru a-și salva relația, chiar și recurgând la ajutorul unui psiholog pentru a-și rezolva problemele interioare.

Despre Lidia se știe că a dorit să se despartă înainte de participarea lui Cătălin la show-ul America Express. Au convenit însă să discute din nou despre situație la întoarcerea acestuia, presupunând că o perioadă de separare de două luni ar putea avea efectul de a restabili sentimentele.

Totuși, indiferent de cât de mult o iubește Cătălin pe Lidia și de progresele pe care le-a făcut în auto-îmbunătățire, nu au reușit să reaprindă flacăra iubirii. Momentan sunt separați, iar Cătălin suferă mult, însă într-un mod discret și demn.

Imaginile surprinse de CANCAN.RO în timpul nopții îl arată pe Cătălin într-o dispoziție veselă și energică, în compania unei tinere și a unui grup de prieteni, după ce tocmai a avut un spectacol la clubul de stand-up comedy, The Fool.

Cătălin s-a oferit să-i ducă pe prietenii săi acasă cu mașina lui. A condus de la Victoriei până la Bulevardul Basarabia, unde și-a lăsat prietenii, apoi s-a întors în zona Băneasa, unde locuiește.

Este de notat că anul trecut, în timpul filmărilor pentru America Express, Lidia l-a părăsit pe Cătălin pentru o perioadă scurtă de timp, mutându-se la o prietenă. Cu toate acestea, ea a revenit și a decis să îl primească înapoi în viața ei. Restă de văzut dacă istoria se va repeta și de data aceasta.

Sourcecancan.ro
RECOMANDATE

POPULARE