Sunday, September 8, 2024
HomeStiriAceasta este cea mai tatuată femeie din țara ei

Aceasta este cea mai tatuată femeie din țara ei

Becky Holt, o tânără de 34 de ani din Marea Britanie, și-a câștigat faima ca fiind “cea mai tatuată femeie din țară”, potrivit DailyMail.co.uk. Totodată, activitatea sa de model pe platforma OnlyFans îi aduce notorietate, dar și venitul necesar pentru a-și menține pasiunea pentru tatuaje.

În pofida fascinației sale pentru această formă de artă, există un revers al medaliei – Becky se confruntă adesea cu prejudecăți și este refuzată la intrarea în baruri sau restaurante din cauza aspectului său.

În ciuda acestor provocări, Becky nu se lasă intimidată. Crede că aceste întâmplări sunt rezultatul mentalităților înguste ale unora și nu se gândește să își schimbe stilul doar pentru a se potrivi unor norme sociale convenționale. Becky a investit aproape 35.000 de lire sterline pentru a avea 95% din corpul său acoperit de tatuaje, dovedindu-se o adevărată iubitoare de acest tip de artă.

Cât a primit Antonia pentru a deveni imaginea unei case de pariuri: o sumă pe care...

**Antonia Dă Lovitura Financiară: Devine Imaginea Betano pentru 2,2 Milioane de Euro** Antonia, una dintre cele mai apreciate și frumoase artiste din România, a reușit...

Elevii încep școala luni, 9 septembrie. Când vor avea cei mici prima vacanță din noul an

**Elevii Încep Școala pe 9 Septembrie 2024: Calendarul Complet al Anului Școlar 2024-2025 și Momentele de Odihnă Mult Așteptate** Luni, 9 septembrie 2024, elevii din...

Alexandru Bologa este campion paralimpic la judo, la Paris. Românul, cel mai bun judoka nevăzător din...

**Alexandru Bologa: Povestea unui Campion Paralimpic la Judo** Alexandru Bologa, un nume care a devenit sinonim cu excelența în lumea judo-ului paralimpic, a reușit să...

11 relatări biblice ce stârnesc întrebări

Biblia este plină de povești puternice care au influențat credința și moralitatea de-a lungul secolelor. Unele dintre acestea, însă, ridică întrebări etice dificile despre...

Becky, care este și mama unei fetițe de doi ani, afirmă că cel mai enervant lucru pentru ea este atunci când oamenii o întreabă ce va face cu tatuajele atunci când pielea ei îmbătrânește. În opinia sa, nimeni nu are o piele perfectă la 60 de ani, indiferent dacă are sau nu tatuaje.

Pasiunea sa pentru tatuaje a început la vârsta de 15 ani, când și-a făcut primul tatuaj cu numele iubitului de atunci într-o zonă intimă. Cu toate acestea, spune că locul care a provocat cea mai mare durere în timpul tatuării a fost subrațul, numind experiența drept “oribilă”.

În ciuda durerii și a prejudecăților, Becky este mândră de tatuajele sale și consideră că toate sacrificiile au meritat, deoarece îi place să se diferențieze și să transforme corpul ei într-un tablou artistic.

Becky își iubește toate tatuajele, fie că au semnificații profunde, precum cele dedicate părinților și surorii sale, sau sunt pur estetice.

Tatuajul ei preferat este “Labirintul”, iar planurile sale viitoare includ adăugarea numelui fiicei sale în galeria de artă pe care o poartă pe corp. În pofida unora care nu înțeleg și critică, ea se mândrește cu alegerile sale și trăiește în armonie cu propriile sale valori și cu pasiunea sa pentru arta tatuajelor.

Sourcea1.ro
RECOMANDATE

POPULARE