Sunday, September 8, 2024
HomeStiriIncredibil ce a făcut Anghel Damien, imediat ce a născut Theo Rose

Incredibil ce a făcut Anghel Damien, imediat ce a născut Theo Rose

Theo Rose și Anghel Damian trăiesc momente de neuitat! Cuplul și-a întâmpinat primul copil, un băiat perfect sănătos, în dimineața zilei de miercuri, 14 iunie.

Paparazzi l-au fotografiat pe proaspătul părinte Anghel, care a făcut o scurtă escapadă pentru a-i cumpăra fructe proaspete partenerei sale, Theo Rose, după ce aceasta a dat naștere. Fără îndoială, aceasta este știrea zilei în lumea showbiz-ului.

Miercuri, 14 iunie, în primele ore ale zilei, Theo Rose a devenit mamă, aducând pe lume un băiat robust și sănătos, pe care l-au numit Sasha Ioan. Artista a născut prin cezariană, iar partenerul ei, Anghel Damian, a fost alături de ea în tot acest timp.

Cât a primit Antonia pentru a deveni imaginea unei case de pariuri: o sumă pe care...

**Antonia Dă Lovitura Financiară: Devine Imaginea Betano pentru 2,2 Milioane de Euro** Antonia, una dintre cele mai apreciate și frumoase artiste din România, a reușit...

Elevii încep școala luni, 9 septembrie. Când vor avea cei mici prima vacanță din noul an

**Elevii Încep Școala pe 9 Septembrie 2024: Calendarul Complet al Anului Școlar 2024-2025 și Momentele de Odihnă Mult Așteptate** Luni, 9 septembrie 2024, elevii din...

Alexandru Bologa este campion paralimpic la judo, la Paris. Românul, cel mai bun judoka nevăzător din...

**Alexandru Bologa: Povestea unui Campion Paralimpic la Judo** Alexandru Bologa, un nume care a devenit sinonim cu excelența în lumea judo-ului paralimpic, a reușit să...

11 relatări biblice ce stârnesc întrebări

Biblia este plină de povești puternice care au influențat credința și moralitatea de-a lungul secolelor. Unele dintre acestea, însă, ridică întrebări etice dificile despre...

Anghel a însoțit-o pe Theo la spital de dimineață, iar după ce aceasta a dat naștere băiețelului lor, tânărul tată a plecat să cumpere fructe pline de vitamine pentru noua mămică, ajutând-o astfel să-și recupereze forțele cât mai repede după naștere.

Paparazzii Click! l-au prins pe Anghel Damian, cu o pungă plină de fructe, banane și portocale, în mâna, în fața clinicii unde Theo Rose a dat naștere. Actorul părea extrem de fericit!

„Bebele este bine. Vă rugăm să respectați intimitatea noastră în acest moment special!”, le-a spus Anghel Damian, fotoreporterilor Click!

Nașterea prin cezariană a lui Theo Rose
În zorii zilei de miercuri, 14 iunie, într-o clinică privată din Capitală, Theo Rose a devenit mamă pentru prima dată, aducând pe lume un băiat pe care l-au numit Sasha Ioan.

Însoțită de partenerul ei, Anghel Damian, Theo a ajuns la clinica privată în jurul orei 6.00 dimineața. Operația de cezariană a început în jurul orei 8.00. Nașterea s-a desfășurat fără incidente, iar micuțul Sasha Ioan măsura 54 de cm și cântărea 3,800 kilograme.

La scurt timp după naștere, Theo Rose a împărtășit un mesaj emoționant pe Instagram, fără a dezvălui încă imaginea bebelușului.

„E aici! Îl țin în brațe! E superb! Mulțumesc tuturor pentru grijă! Mă refac puțin și vă povestesc! Doamne ajută!”, a scris vedeta pe Instagram.

Deși inițial și-a exprimat dorința de a naște natural, medicii au decis că cezariana era cea mai sigură opțiune pentru ea și bebeluș.

Sourceclick.ro
RECOMANDATE

POPULARE