Sunday, September 8, 2024
HomeStiriSoțul Deliei Matache acuzat că a dat țepe financiare mai multor oameni

Soțul Deliei Matache acuzat că a dat țepe financiare mai multor oameni

Într-un context recent în care a fost învinuit de multiplele acuzații ale investitorilor, ce susțineau că Răzvan Munteanu, soțul celebrei Deliei, a inițiat scheme frauduloase în piața de criptomonede, afaceristul a făcut demersuri pentru a clarifica situația.

El a încercat să explice ce a determinat pierderea banilor de către cei care s-au aventurat să investească în domeniu, bazându-se exclusiv pe instinctul și experiența lui.

Răzvan Munteanu, recunoscut mai ales prin căsătoria sa cu Delia, a reușit să își consolideze o reputație semnificativă în industria criptomonedelor. Mulți indivizi înstăriți au apelat la el, investind sume considerabile, uneori chiar milioane de euro.

Cât a primit Antonia pentru a deveni imaginea unei case de pariuri: o sumă pe care...

**Antonia Dă Lovitura Financiară: Devine Imaginea Betano pentru 2,2 Milioane de Euro** Antonia, una dintre cele mai apreciate și frumoase artiste din România, a reușit...

Elevii încep școala luni, 9 septembrie. Când vor avea cei mici prima vacanță din noul an

**Elevii Încep Școala pe 9 Septembrie 2024: Calendarul Complet al Anului Școlar 2024-2025 și Momentele de Odihnă Mult Așteptate** Luni, 9 septembrie 2024, elevii din...

Alexandru Bologa este campion paralimpic la judo, la Paris. Românul, cel mai bun judoka nevăzător din...

**Alexandru Bologa: Povestea unui Campion Paralimpic la Judo** Alexandru Bologa, un nume care a devenit sinonim cu excelența în lumea judo-ului paralimpic, a reușit să...

11 relatări biblice ce stârnesc întrebări

Biblia este plină de povești puternice care au influențat credința și moralitatea de-a lungul secolelor. Unele dintre acestea, însă, ridică întrebări etice dificile despre...

Cu toate acestea, planul de afaceri nu s-a desfășurat conform așteptărilor, iar atunci când piața a intrat în declin, investitorii au început să îi atribuie responsabilitatea pentru pierderile suferite.

Răzvan Munteanu, un om de afaceri proeminent și cunoscut în cercurile sociale datorită mariajului său cu Delia, a intrat cu curaj în piața criptomonedelor, un teritoriu volatil și neexplorat. El a reușit să atragă numeroși investitori bogați, convingându-i că vor putea crește semnificativ averile prin urmarea sfaturilor sale.

Însetați de un profit financiar rapid, investitorii au cheltuit sume masive pe criptomonede. Totuși, piața a cunoscut un declin brusc, lăsându-i pe investitori într-o situație dificilă. În consecință, au cerut explicații rapide de la soțul Deliei, care într-o perioadă relativ scurtă a devenit un fel de broker în domeniul monedelor virtuale.

Au circulat zvonuri potrivit cărora Răzvan Munteanu ar fi investit majoritatea economiilor familiei, inclusiv câștigurile Deliei din concerte și alte contracte, în criptomonede. Cum răspunde acuzațiilor, aflați pe CANCAN.RO.

În pofida faptului că “tot ce ține de cripto în general, pentru mine e o altă limbă”, cum afirmă chiar Delia, a existat o perioadă în care a beneficiat de câștiguri semnificative din criptomonede. În podcastul lui Codin Maticiuc, ea a dezvăluit cum a reușit acest lucru și care a fost rolul soțului ei în această realizare.

Într-o încercare de a împărtăși cu alții din experiența sa, Răzvan Munteanu a oferit o criptomonedă și prietenului său, Codin Maticiuc. Valoarea monedei a urcat spectaculos, înainte de a scădea la fel de drastic.

“Răzvan Munteanu, care e un tip foarte simpatic, am apucat și eu să îl cunosc cândva, pentru că orice pictorial cu Delia trebuia negociat întâi cu impresarul, adică soțul ei…”, a declarat Dan Boerescu, în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir.

Sourceciao.ro
RECOMANDATE

POPULARE