Sunday, September 8, 2024
HomeStiriAnca Țurcașiu rupe tăcerea despre divorțul ei, Vezi motivul incredibil

Anca Țurcașiu rupe tăcerea despre divorțul ei, Vezi motivul incredibil

Celebrul artist Anca Țurcașiu, în vârstă de 53 de ani, a traversat un moment dificil în urmă cu aproximativ trei ani când ea și soțul ei, medicul Cristian Georgescu, au decis să-și urmeze drumurile în mod separat.

Însă, această despărțire a avut un efect surprinzător și pozitiv asupra Ancai, care a început să se pună pe sine pe primul loc, o decizie pe care nu a luat-o pe durata căsătoriei. După divorțul de medicul Cristian Georgescu, Anca Țurcașiu a reușit să se reinventeze.

În cadrul unui podcast găzduit de doctorul Adina Alberts, artista a împărtășit cel mai mare regret al său din perioada mariajului: „Nu mi-am acordat atenția și grijă pe care o meritam! Până la divorț, eu nu am avut grijă de mine. Am fost căsătorită 23 de ani.

Cât a primit Antonia pentru a deveni imaginea unei case de pariuri: o sumă pe care...

**Antonia Dă Lovitura Financiară: Devine Imaginea Betano pentru 2,2 Milioane de Euro** Antonia, una dintre cele mai apreciate și frumoase artiste din România, a reușit...

Elevii încep școala luni, 9 septembrie. Când vor avea cei mici prima vacanță din noul an

**Elevii Încep Școala pe 9 Septembrie 2024: Calendarul Complet al Anului Școlar 2024-2025 și Momentele de Odihnă Mult Așteptate** Luni, 9 septembrie 2024, elevii din...

Alexandru Bologa este campion paralimpic la judo, la Paris. Românul, cel mai bun judoka nevăzător din...

**Alexandru Bologa: Povestea unui Campion Paralimpic la Judo** Alexandru Bologa, un nume care a devenit sinonim cu excelența în lumea judo-ului paralimpic, a reușit să...

11 relatări biblice ce stârnesc întrebări

Biblia este plină de povești puternice care au influențat credința și moralitatea de-a lungul secolelor. Unele dintre acestea, însă, ridică întrebări etice dificile despre...

M-am ocupat doar de ei. M-am plasat întotdeauna pe ultimul loc și regret acest lucru, pentru că nu am avut grijă de mine. Munceam extrem de mult, mă întorceam acasă noaptea, găteam, făceam multe lucruri, așa că părea că sunt nebună, pentru că voiam să le fac pe toate.

Cu toate acestea, divorțul a adus cu sine o schimbare radicală în viața mea. Acum, mă consider o persoană diferită în proporție de 80%. Am reușit să mă ridic dintr-o perioadă dificilă cu ajutorul oamenilor care mă înconjoară.

Vreau să lansez un semnal de alarmă pentru femeile care se află în situația în care m-am aflat eu, să ceară ajutor, pentru că nici nu vor realiza cât de multe resurse le oferă universul pentru a se ridica”, a mărturisit Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu a vorbit și despre importanța meditației și a gândurilor pozitive în viața sa: „Este important să conștientizezi primul gând al dimineții… eu practic acest exercițiu aproape în fiecare dimineață.

Primul gând poate să fie o durere, o panică, o teamă legată de evenimentele ce urmează să se petreacă în ziua respectivă… și nu este bine. În ultimii ani, m-am apropiat mai mult de Dumnezeu, de credință, ceea ce a adus multă frumusețe în viața mea.

Cred cu tărie că orice emoție, sentiment sau senzație pe care o transmitem universului se întoarce către noi. Cu toate că există și acum probleme în viața mea, am învățat să le tratez cu calm, cu liniște, ignorându-le de multe ori, știind cu certitudine că vor fi rezolvate.

Nu mă mai îngrijorez, pentru că nu aș face decât să trăiesc într-o energie negativă care mi-ar răni sufletul și mi-ar consuma energia”. Anca Țurcașiu a fost căsătorită timp de 23 de ani cu George Cristian, un medic stomatolog. Împreună, au un fiu, Radu, în vârstă de 22 de ani.

Sourceclick.ro
RECOMANDATE

POPULARE