Sunday, September 8, 2024
HomeStiriVezi câți amanți a avut Elena Ceaușescu și ce au pățit

Vezi câți amanți a avut Elena Ceaușescu și ce au pățit

Elena Ceaușescu, soția dictatorului Nicolae Ceaușescu, a fost o figură controversată în perioada în care cei doi au condus România cu autoritate absolută, până în 1989.

Descrierile din partea celor apropiați, și nu numai, o reprezintă pe Elena ca fiind o femeie severă și autoritară. În jurul ei s-au format numeroase povești și legende, unele dintre ele evocând un trecut libertin și multiple relații extraconjugale în timpul căsniciei cu Nicolae Ceaușescu.

Câți iubiți clandestini a avut Elena Ceaușescu?

Cât a primit Antonia pentru a deveni imaginea unei case de pariuri: o sumă pe care...

**Antonia Dă Lovitura Financiară: Devine Imaginea Betano pentru 2,2 Milioane de Euro** Antonia, una dintre cele mai apreciate și frumoase artiste din România, a reușit...

Elevii încep școala luni, 9 septembrie. Când vor avea cei mici prima vacanță din noul an

**Elevii Încep Școala pe 9 Septembrie 2024: Calendarul Complet al Anului Școlar 2024-2025 și Momentele de Odihnă Mult Așteptate** Luni, 9 septembrie 2024, elevii din...

Alexandru Bologa este campion paralimpic la judo, la Paris. Românul, cel mai bun judoka nevăzător din...

**Alexandru Bologa: Povestea unui Campion Paralimpic la Judo** Alexandru Bologa, un nume care a devenit sinonim cu excelența în lumea judo-ului paralimpic, a reușit să...

11 relatări biblice ce stârnesc întrebări

Biblia este plină de povești puternice care au influențat credința și moralitatea de-a lungul secolelor. Unele dintre acestea, însă, ridică întrebări etice dificile despre...

Împreună, cuplul prezidențial a deținut puterea asupra țării timp de aproape un sfert de secol, o perioadă în care au demolat numeroase clădiri istorice în întreaga țară și au înăbușit aspirațiile unui popor întreg. Autoritatea lor era absolută.

Sub conducerea lor, au fost înălțate multe clădiri cenușii în București și în alte orașe. Casa Poporului, actualmente cunoscută ca Palatul Parlamentului, a fost construită în Cartierul Uranus, demolat la ordinul lor. În timp ce populația trăia în condiții precare, Elena și Nicolae Ceaușescu trăiau în luxul unei vile grandioase de pe Bulevardul Primăverii, cu piscină interioară.

„Niculae, ți-am spus de multe ori, ar trebui să semnezi un decret prezidențial prin care să interzici avorturile în România și să obligi fiecare familie să aibă cel puțin 4 copii”, este o replică atribuită Elenei Ceaușescu, reflectându-i dorința de a înăspre legislația anti-avort.

Conform viziunii sale, fiecare familie trebuia să aibă cel puțin patru copii. Cruelă și cu femeile care le serveau în casă, Elena Ceaușescu era cunoscută că planta frunze sub covoare sau turna alcool în cada de baie pentru a verifica dacă femeile de serviciu își făceau treaba.

Despre viața privată a soției dictatorului Ceaușescu
Chiar dacă era prima doamnă a țării, Elena Ceaușescu nu părea să ducă lipsă de aventuri amoroase. Conform arhivelor naționale, “tovarășa” avea mai mulți iubiți clandestini.

Securitatea însăși era reticentă în a discuta despre aceste presupuse relații, temându-se de eventualele represalii. În timpul căsniciei sale, cea mai îndelungată idilă a fost cu Abraham Schechter, medicul personal al familiei Ceaușescu.

După Revoluție, informații noi au ieșit la lumină, sugerând că Elena ar fi avut în total cinci amanți. Aceștia nu erau atrași de ea din cauza frumuseții, ci erau exploatați la voința sa.

Pe lângă medicul familiei, ceilalți amanți ai Elenei erau Eftimie, unchiul lui Ion Iliescu, Victor Atanasie Stănculescu, virtuozul la nai Gheorghe Zamfir și un soldat german.

Sourceshtiu.ro
RECOMANDATE

POPULARE