Sunday, September 8, 2024
HomeStiriIncredibil ce a găsit o femeie într-o pizza pe care a comandat-o

Incredibil ce a găsit o femeie într-o pizza pe care a comandat-o

O femeie a fost la un pas de a fi transportată de urgență la spital după ce a găsit un obiect periculos în mâncarea pe care o comandase.

Experiența sa deosebit de neplăcută ridică întrebări cu privire la siguranța și calitatea serviciilor de livrare a mâncării. De la produse alimentare alterate, la probleme cu livrarea, aceste servicii se pot confrunta cu diverse obstacole.

Cu toate acestea, un studiu realizat de Hospitality Culture Institute relevă că 60% dintre comenzile de mâncare ale românilor au fost plasate online în 2022.

Cât a primit Antonia pentru a deveni imaginea unei case de pariuri: o sumă pe care...

**Antonia Dă Lovitura Financiară: Devine Imaginea Betano pentru 2,2 Milioane de Euro** Antonia, una dintre cele mai apreciate și frumoase artiste din România, a reușit...

Elevii încep școala luni, 9 septembrie. Când vor avea cei mici prima vacanță din noul an

**Elevii Încep Școala pe 9 Septembrie 2024: Calendarul Complet al Anului Școlar 2024-2025 și Momentele de Odihnă Mult Așteptate** Luni, 9 septembrie 2024, elevii din...

Alexandru Bologa este campion paralimpic la judo, la Paris. Românul, cel mai bun judoka nevăzător din...

**Alexandru Bologa: Povestea unui Campion Paralimpic la Judo** Alexandru Bologa, un nume care a devenit sinonim cu excelența în lumea judo-ului paralimpic, a reușit să...

11 relatări biblice ce stârnesc întrebări

Biblia este plină de povești puternice care au influențat credința și moralitatea de-a lungul secolelor. Unele dintre acestea, însă, ridică întrebări etice dificile despre...

În era digitală, comandarea mâncării este o alternativă mult mai comodă decât gătitul. Cu toate acestea, de multe ori, ceea ce se comandă nu se potrivește cu ceea ce se livrează.

O femeie s-a confruntat recent cu această situație neplăcută când a comandat o pizza simplă care, spre surprinderea ei, conținea un obiect care ar fi putut-o răni grav. Ce a descoperit femeia în pizza sa?

“Cel mai bizar lucru pe care l-am găsit în mâncarea comandată a fost un șurub. Am comandat o pizza de la un restaurant local. Am luat o mușcătură dintr-o felie și am simțit imediat un obiect tare pe limba mea. Am scos un șurub plin de brânză din gură.

Presupun că un șurub desprins a căzut de pe un raft în zona de pregătire a mâncării și, din nefericire, a ajuns pe pizza mea în timp ce era gătită. Sau poate a căzut pur și simplu într-un recipient cu toppinguri.

Am considerat incidentul ca fiind unul neobișnuit, deoarece nu-mi puteam imagina un angajat făcând asta intenționat.

Din fericire, nu am mușcat șurubul și nu mi-am făcut rău. Totuși, am sunat la restaurant, îngrijorată că altcineva ar putea avea parte de o experiență similară, mai ales dacă șuruburile cad în mod obișnuit acolo.”

În semn de scuze pentru incidentul periculos, personalul restaurantului a oferit femeii o pizza gratuită.

“Ca urmare a incidentului, mi s-a oferit o pizza gratuită. Cu toate acestea, am mers la restaurant cu șurubul plin de brânză drept dovadă pentru a i-l arăta managerului.

Nu am vrut să creadă că sunt genul de persoană care plasează obiecte în mâncare doar pentru a obține o masă gratuită.”

Sourceclick.ro
RECOMANDATE

POPULARE