Sunday, September 8, 2024
HomeStiriConnect-r și Smiley au fost îndrăgostiți de aceeași femeie

Connect-r și Smiley au fost îndrăgostiți de aceeași femeie

Duminică, 25 iunie 2023, a fost o zi de sărbătoare pentru clubul Rapid, care a marcat un secol de existență. Pentru a celebra acest moment semnificativ, artistul Connect-R, în vârstă de 41 de ani, a fost invitat să performeze pe stadionul din Giulești.

În timpul recitalului, cântărețul a interpretat și piesa „Rita”, moment în care a ales să împărtășească cu fanii povestea din spatele melodiei. Se pare că, într-o vreme, atât el cât și prietenul său, Smiley, în vârstă de 39 de ani, au fost captivați de aceeași femeie.

Cu toate acestea, drama romantică a luat o întorsătură surprinzătoare când ea a ales un alt bărbat.

Cât a primit Antonia pentru a deveni imaginea unei case de pariuri: o sumă pe care...

**Antonia Dă Lovitura Financiară: Devine Imaginea Betano pentru 2,2 Milioane de Euro** Antonia, una dintre cele mai apreciate și frumoase artiste din România, a reușit...

Elevii încep școala luni, 9 septembrie. Când vor avea cei mici prima vacanță din noul an

**Elevii Încep Școala pe 9 Septembrie 2024: Calendarul Complet al Anului Școlar 2024-2025 și Momentele de Odihnă Mult Așteptate** Luni, 9 septembrie 2024, elevii din...

Alexandru Bologa este campion paralimpic la judo, la Paris. Românul, cel mai bun judoka nevăzător din...

**Alexandru Bologa: Povestea unui Campion Paralimpic la Judo** Alexandru Bologa, un nume care a devenit sinonim cu excelența în lumea judo-ului paralimpic, a reușit să...

11 relatări biblice ce stârnesc întrebări

Biblia este plină de povești puternice care au influențat credința și moralitatea de-a lungul secolelor. Unele dintre acestea, însă, ridică întrebări etice dificile despre...

Pe scena din Giulești, Connect-R a oferit o dezvăluire neașteptată în ziua de duminică, 25 iunie, în timpul concertului organizat pentru a sărbători centenarul clubului Rapid. Înainte de a interpreta piesa „Rita”, artistul a decis să le dezvăluiască fanilor povestea ce se ascunde în spatele acestei melodii.

Fanii au fost surprinși să afle că „Rita” este, de fapt, despre femeia care a stârnit pasiunea atât a lui Connect-R, cât și a lui Smiley. În mod surprinzător, această poveste de dragoste plină de suspans a avut un final neobișnuit. Iată cu cine a ales să fie ea!

„Următoarea piesă este despre o femeie pentru care m-am luptat cu Smiley. Da, este adevărat! În final, a ales să fie cu Moga”, a dezvăluit Connect-R pe scenă, înainte de a începe interpretarea melodiei. Așadar, finalul acestei intrigi amoroase a fost complet neașteptat, „Rita” alegându-l pe Marius Moga.

În vara anului 2021, când Smiley și Connect-R au lansat single-ul, piesa a devenit rapid un hit, atât melodia, cât și videoclipul sugerând o poveste de dragoste complicată, cu cei doi artiști în postura de rivali.

„Rita este o piesă de dans, dar și de feeling, o compoziție minuțios lucrată pe o temă extrem de actuală: ce alegem în viață, cine triumfă? Nevoia de siguranță și confort sau inima?

Sunt convins că vă va plăcea și videoclipul, care seamănă cu un film a cărui final abia aștepți să-l vezi, dar care rămâne deschis în mintea, amintirile și inima fiecărei persoane care ascultă piesa”, a declarat Smiley la lansarea melodiei.

Sourceclick.ro
RECOMANDATE

POPULARE