Sunday, September 8, 2024
HomeStiriUn bărbat din Brăila a furat două cutii pline de bani dintr-un...

Un bărbat din Brăila a furat două cutii pline de bani dintr-un magazin

O scenă surprinzătoare s-a derulat duminică dimineața într-un magazin de cartier din Brăila, unde un bărbat a reușit să fure două cutii cu bani. Incidentul a fost înregistrat de o cameră de supraveghere.

Bărbatul a folosit un truc ingenios, cerându-i vânzătoarei să îi aducă un anumit produs din depozit. În momentul în care femeia a părăsit tejghea, hoțul a acționat rapid, sustrăgând banii și fugind imediat.

Furtul a avut loc în cartierul Obor, din Brăila. Bărbatul a profitat de neatenția momentană a vânzătoarei și a reușit să fure o sumă semnificativă de bani, fără ca aceasta să observe.

Cât a primit Antonia pentru a deveni imaginea unei case de pariuri: o sumă pe care...

**Antonia Dă Lovitura Financiară: Devine Imaginea Betano pentru 2,2 Milioane de Euro** Antonia, una dintre cele mai apreciate și frumoase artiste din România, a reușit...

Elevii încep școala luni, 9 septembrie. Când vor avea cei mici prima vacanță din noul an

**Elevii Încep Școala pe 9 Septembrie 2024: Calendarul Complet al Anului Școlar 2024-2025 și Momentele de Odihnă Mult Așteptate** Luni, 9 septembrie 2024, elevii din...

Alexandru Bologa este campion paralimpic la judo, la Paris. Românul, cel mai bun judoka nevăzător din...

**Alexandru Bologa: Povestea unui Campion Paralimpic la Judo** Alexandru Bologa, un nume care a devenit sinonim cu excelența în lumea judo-ului paralimpic, a reușit să...

11 relatări biblice ce stârnesc întrebări

Biblia este plină de povești puternice care au influențat credința și moralitatea de-a lungul secolelor. Unele dintre acestea, însă, ridică întrebări etice dificile despre...

Vânzătoarea, îngrozită de cele întâmplate, s-a pregătit să solicite ajutor, dar un echipaj de jandarmerie a trecut în acel moment prin apropiere.

Femeia le-a povestit jandarmilor incidentul, iar aceștia au inițiat imediat operațiunile de căutare. Au inspectat zona și, în cele din urmă, l-au localizat pe bărbat în apropierea oborului de animale.

Confrontat cu jandarmii, bărbatul și-a recunoscut fapta, dar banii dispăruseră deja. Acesta a declarat că s-a dus la o sală de jocuri din cartier și a cheltuit întreaga sumă furată la un aparat de jocuri.

Jandarmii l-au transportat pe bărbat la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, pentru a continua investigațiile. „A furat bani dintr-un magazin din cartierul Obor și s-a oprit într-o sală de jocuri de noroc, unde a jucat toată suma sustrasă.

Ulterior, a fost prins de echipajul de jandarmerie aflat în serviciu, pe stradă, în zona oborului de animale din municipiul Brăila”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei într-un comunicat oficial.

Sourcecancan.ro
RECOMANDATE

POPULARE