Sunday, September 8, 2024
HomeStiriUn actor îndrăgit din Las Fierbinți la...

Un actor îndrăgit din Las Fierbinți la un pas de moarte

O vedetă recunoscută din serialul Las Fierbinţi, care în prezent bucură milioane de români cu umorul său, a trecut printr-o experiență la limita dintre viață și moarte, ca urmare a unei combinații periculoase de alcool și medicamente.

Actorul și-a povestit trăirile în cadrul unui podcast difuzat pe Youtube, dezvăluind detalii tulburătoare despre această experiență.

Mihai Rait, fost participant la “Românii au talent”, a avut parte de un episod dramatic după ce a consumat aproximativ 20 de pastile, recomandate de propria mamă, în combinație cu cantități mari de vin.

Cât a primit Antonia pentru a deveni imaginea unei case de pariuri: o sumă pe care...

**Antonia Dă Lovitura Financiară: Devine Imaginea Betano pentru 2,2 Milioane de Euro** Antonia, una dintre cele mai apreciate și frumoase artiste din România, a reușit...

Elevii încep școala luni, 9 septembrie. Când vor avea cei mici prima vacanță din noul an

**Elevii Încep Școala pe 9 Septembrie 2024: Calendarul Complet al Anului Școlar 2024-2025 și Momentele de Odihnă Mult Așteptate** Luni, 9 septembrie 2024, elevii din...

Alexandru Bologa este campion paralimpic la judo, la Paris. Românul, cel mai bun judoka nevăzător din...

**Alexandru Bologa: Povestea unui Campion Paralimpic la Judo** Alexandru Bologa, un nume care a devenit sinonim cu excelența în lumea judo-ului paralimpic, a reușit să...

11 relatări biblice ce stârnesc întrebări

Biblia este plină de povești puternice care au influențat credința și moralitatea de-a lungul secolelor. Unele dintre acestea, însă, ridică întrebări etice dificile despre...

“Era 8 noiembrie, după ce am băut în jur de șapte sticle de vin dulce. Nu vroiam să vărs, îmi părea rău de vin. Consumam două pahare de vin și apoi luam două pastile de emetiral.

Mama mea mi le-a dat atunci când m-am simțit rău de la mâncare. Nu mi-a explicat cum să le iau corect. În total, am luat între 16 și 20 de pastile, nu îmi mai aduc exact aminte.

După ce am băut, m-am trezit și m-am îndreptat spre autogara din Constanța, cu intenția de a merge la Hârșova, la Giurgeni, unde aveam o treabă”, a povestit actorul.

Pe drum, a început să simtă efectele nocive ale combinației dintre alcool și medicamente. În ciuda disconfortului evident, a continuat călătoria către destinație.

“Plecase gâtul, capul mi se apleca în barbă și nu puteam să-l ridic. În mintea mea… simțeam că îmi va trece. Și, când mă apropiam de Hârșova, chiar mi-a trecut.

Am decis să nu mă opresc acasă de teama reacției părinților mei la vederea stării mele. M-am oprit la intrarea în Giurgeni, am trecut de cimitir, m-am întins pe iarbă și am început să simt că mi se rotește capul”, a continuat el.

Starea sa a deteriorat și a necesitat intervenția medicală urgentă. A fost dus la spitalul din Hârșova, unde chiar și medicul s-a speriat de severitatea simptomelor lui. A fost apoi transferat la o altă unitate medicală din Constanța, unde a fost însoțit în ambulanță de o altă pacientă.

Acest cunoscut actor din Las Fierbinţi a trecut printr-un episod extrem de periculos de supradoză, riscul de deces fiind foarte mare. Musculatura gâtului nu mai era coordonată de către creier, determinând capul să aibă tendința de a executa rotații complete. Din fericire, echipa medicală a reușit să salveze viața actorului.

RECOMANDATE

POPULARE