Sunday, September 8, 2024
HomeStiriS-a mutat în casă cu soția și amanta și a făcut...

S-a mutat în casă cu soția și amanta și a făcut un copil cu ea

Daniel Dumitru, supranumit “Sharky”, este o figură emblematică în industria filmelor pentru adulți, recunoscut într-un timp drept “Regele filmelor pentru adulţi”. Acum, a ajuns protagonistul unei adevărate drame de viață, caracterizată printr-un triunghi amoros din care a rezultat un copil.

Soția sa, acceptând această situație, a ales să rămână alături de el. Pentru a aduce la lumină toate amănuntele acestei telenovele veritabile, CANCAN.RO vă împărtășește în exclusivitate detaliile. Să pregătim popcorn-ul pentru o poveste care promite multe întorsături de situație!

Acesta e un flashback de 16 ani în urmă, când numele “Sharky” era unul care ținea prima pagină a ziarelor. Daniel Dumitru, în calitate de cel mai popular producător de filme X.X.X, gestiona carierele multor actori tineri care își doreau o consacrare în acest domeniu.

Cât a primit Antonia pentru a deveni imaginea unei case de pariuri: o sumă pe care...

**Antonia Dă Lovitura Financiară: Devine Imaginea Betano pentru 2,2 Milioane de Euro** Antonia, una dintre cele mai apreciate și frumoase artiste din România, a reușit...

Elevii încep școala luni, 9 septembrie. Când vor avea cei mici prima vacanță din noul an

**Elevii Încep Școala pe 9 Septembrie 2024: Calendarul Complet al Anului Școlar 2024-2025 și Momentele de Odihnă Mult Așteptate** Luni, 9 septembrie 2024, elevii din...

Alexandru Bologa este campion paralimpic la judo, la Paris. Românul, cel mai bun judoka nevăzător din...

**Alexandru Bologa: Povestea unui Campion Paralimpic la Judo** Alexandru Bologa, un nume care a devenit sinonim cu excelența în lumea judo-ului paralimpic, a reușit să...

11 relatări biblice ce stârnesc întrebări

Biblia este plină de povești puternice care au influențat credința și moralitatea de-a lungul secolelor. Unele dintre acestea, însă, ridică întrebări etice dificile despre...

În timp, s-a retras din lumina reflectoarelor și a ales să își dedice atenția unei afaceri personale – crescătorie de câini de rasă, care s-a dovedit a fi o sursă de venit consistentă.

În prezent, “Sharky” are o relație cu Goldie Divine, o actriță de filme pentru adulți, pe care el a propulsat-o către faimă. Împreună au o fiică, Samira Emanuelle, în vârstă de 12 ani. Viața lor părea să se desfășoare fără probleme, până când o a treia persoană a intrat în peisaj: verișoara lui Goldie Divine.

În urmă cu șapte ani, aceasta s-a mutat în casa cuplului. Potrivit surselor CANCAN.RO, ea a decis să își urmeze ruda și a intrat în industria filmelor pentru adulți, alegându-și pseudonimul Andra Brazil.

În plus, toți trei s-au implicat în realizarea de conținut pentru platforma OnlyFans. După un an de la debutul lor pe această platformă, Andra Brazil a descoperit că este însărcinată, iar tatăl copilului nu era altul decât “Sharky”. În ciuda situației complicate, Andra a decis să își păstreze copilul.

S-a născut astfel primul copil OnlyFans. Micuțul, pe nume Seven Casian Denis, a fost recunoscut de “Sharky”. Goldie Divine, deși nu a fost de acord cu întreaga situație, a rămas alături de soțul ei.

În momentul de față, Andra Brazil locuiește împreună cu cei doi soți și fiul ei. Așadar, “Regele filmelor pentru adulţi”, a ajuns în situația de a avea două “soții”.

În timpul activității sale în industria filmelor pentru adulți, Daniel Dumitru a fost cunoscut sub numele de “Seven Sharky”. A avut un rol cheie în afirmarea mai multor actori, iar “Eleva p0rno exmatriculată” este considerat primul său film realizat la standarde profesionale. În acest film, a creat personaje memorabile precum “Pussycat”, “Nikolas”, “Lion Nice”, “Anabelle Blue” și “Dudu Steel”.

Sourcecancan.ro
RECOMANDATE

POPULARE