Sunday, September 8, 2024
HomeStiriVezi cum și-a anunțat plecarea Simona Gherghe de la Antena1

Vezi cum și-a anunțat plecarea Simona Gherghe de la Antena1

Pentru aproape un deceniu, Simona Gherghe a fost gazda emisiunii Acces Direct, difuzată pe Antena 1. Cu toate acestea, solicitările impuse de formatul emisiunii au început să afecteze sănătatea ei, ceea ce a forțat-o să ia o pauză de la activitatea sa profesională.

Simona Gherghe a condus timp de nouă ani emisiunea Acces Direct, un program care a trecut printr-o serie de schimbări semnificative, evoluând de la o emisiune mondenă la un tabloid și ulterior la un format social.

De-a lungul acestei perioade, a acumulat un număr impresionant de ore pe platou, perioadă pe care ea o recunoaște ca fiind una dintre cele mai dificile din viața sa.

Cât a primit Antonia pentru a deveni imaginea unei case de pariuri: o sumă pe care...

**Antonia Dă Lovitura Financiară: Devine Imaginea Betano pentru 2,2 Milioane de Euro** Antonia, una dintre cele mai apreciate și frumoase artiste din România, a reușit...

Elevii încep școala luni, 9 septembrie. Când vor avea cei mici prima vacanță din noul an

**Elevii Încep Școala pe 9 Septembrie 2024: Calendarul Complet al Anului Școlar 2024-2025 și Momentele de Odihnă Mult Așteptate** Luni, 9 septembrie 2024, elevii din...

Alexandru Bologa este campion paralimpic la judo, la Paris. Românul, cel mai bun judoka nevăzător din...

**Alexandru Bologa: Povestea unui Campion Paralimpic la Judo** Alexandru Bologa, un nume care a devenit sinonim cu excelența în lumea judo-ului paralimpic, a reușit să...

11 relatări biblice ce stârnesc întrebări

Biblia este plină de povești puternice care au influențat credința și moralitatea de-a lungul secolelor. Unele dintre acestea, însă, ridică întrebări etice dificile despre...

Totuși, aceasta a fost și etapa în care a învățat cea mai importantă lecție de viață: capacitatea de a comunica cu o varietate de oameni și adaptabilitatea la orice situație.

Deși Simona a motivat la vremea respectivă că renunță la Acces Direct din cauza sarcinii, ulterior a recunoscut că se simțea epuizată și copleșită de responsabilitățile asumate prin prezentarea emisiunii.

“Obosisem la Acces Direct. E un format foarte solicitant și am simțit că am dat tot ce putea în acel context. Nu-mi place să fac lucrurile pe jumătate”, a mărturisit prezentatoarea TV.

Deși conducerea Antena 1 i-a acordat o pauză, după trei ani Simona s-a simțit pregătită să se întoarcă în televiziune și a acceptat propunerea de a prezenta reality-show-ul Mireasa.

“Cred că puțini se așteptau să mă întorc, pentru că asta este profesia mea, asta știu eu să fac cel mai bine și cel mai bine mă simt într-un platou de televiziune, vorbind cu oamenii”, a afirmat ea.

Cu toate acestea, la doar o lună după revenirea ei, Simona a fost criticată sever de telespectatori. Ei au solicitat demisia ei după ce una dintre concurente a folosit un limbaj ofensiv împotriva publicului, iar Simona nu a luat măsuri pentru a aborda această problemă.

Acuzațiile de părtinire și lipsă de imparțialitate au inundat internetul, iar unii dintre telespectatori au cerut ca ea să-și ceară public scuze sau să demisioneze.

Sourcecancan.ro
RECOMANDATE

POPULARE