Sunday, September 8, 2024
HomeStiriVezi prin ce chinuri a trecut o româncă care s-a angajat ca...

Vezi prin ce chinuri a trecut o româncă care s-a angajat ca bonă

Munca de îngrijitoare de copii în țări precum Austria sau Italia poate fi percepută ca o oportunitate atrăgătoare pentru multe femei din România. Totuși, această profesie poate adesea ascunde diverse pericole sau situații neprevăzute.

O tânără româncă în vârstă de 21 de ani a făcut experiența neplăcută a acestui aspect, după ce s-a angajat ca îngrijitoare a unui copil în Austria. Deși plecărea cu gândul la un job decent, ea a fost în schimb victima unui comportament abuziv și a unor acte de violență extrem de grave.

În instanță, perechea care a recrutat-o și a maltratat-o și-a recunoscut faptele. Cu toate acestea, cei doi au fost achitați în ceea ce privește acuzația de trafic de persoane.

Cât a primit Antonia pentru a deveni imaginea unei case de pariuri: o sumă pe care...

**Antonia Dă Lovitura Financiară: Devine Imaginea Betano pentru 2,2 Milioane de Euro** Antonia, una dintre cele mai apreciate și frumoase artiste din România, a reușit...

Elevii încep școala luni, 9 septembrie. Când vor avea cei mici prima vacanță din noul an

**Elevii Încep Școala pe 9 Septembrie 2024: Calendarul Complet al Anului Școlar 2024-2025 și Momentele de Odihnă Mult Așteptate** Luni, 9 septembrie 2024, elevii din...

Alexandru Bologa este campion paralimpic la judo, la Paris. Românul, cel mai bun judoka nevăzător din...

**Alexandru Bologa: Povestea unui Campion Paralimpic la Judo** Alexandru Bologa, un nume care a devenit sinonim cu excelența în lumea judo-ului paralimpic, a reușit să...

11 relatări biblice ce stârnesc întrebări

Biblia este plină de povești puternice care au influențat credința și moralitatea de-a lungul secolelor. Unele dintre acestea, însă, ridică întrebări etice dificile despre...

Femeia de 31 de ani originară din România, acum rezidentă în Tirol, împreună cu partenerul ei de 35 de ani, au angajat această tânără cu promisiunea unui salariu de 350 de euro pe lună. În loc să-și respecte partea de contract, aceștia i-au confiscat documentul de identitate și au abuzat-o fizic.

În cele din urmă, cei doi agresori au ajuns în fața justiției, unde au fost acuzați, inițial, de trafic de persoane, în plus față de acuzațiile de violență.

“Inculpații” s-au scuzat, afirmând că situația a scăpat de sub control deoarece simțeau că femeia nu se ocupa în mod corespunzător de copilul lor.

Mamei nu i-a plăcut faptul că copilul avea vânătăi și, ca răspuns, a recurg la agresiuni fizice împotriva îngrijitoarei, cum ar fi lovituri cu palma, ruperea bluzei și zgârieturi.

Cu toate acestea, instanța i-a găsit vinovați pentru violența exercitată și au fost condamnați la amenzi de 1.400 de euro și 600 de euro, respectiv – jumătate din acesta fiind sub formă de suspendare.

Cei doi vor trebui, de asemenea, să-i plătească victimei o compensație de 610 euro pentru durere și suferință. Ambii inculpați au acceptat verdictul fără rezerve, conform ziarulromanesc.de.

Sourcegandul.ro
RECOMANDATE

POPULARE