Sunday, September 8, 2024
HomeStiriCe a făcut un român în timpul unui zbor cu Wizz air

Ce a făcut un român în timpul unui zbor cu Wizz air

Un incident neașteptat și neplăcut a avut loc la bordul unui avion Wizz Air. La doar o oră după decolarea din Malmo, alarma de incendiu s-a declanșat la bord, iar echipajul de cabină a descoperit rapid că sursa era fumul provenit din toaleta aeronavei.

Un cetățean român a fost prins încălcând regulile stricte ale companiei aeriene. Acesta a fost surprins fumând în toaleta aeronavei în timpul zborului de la Malmo, Suedia, către România, spre consternarea pasagerilor și a echipajului.

Pasagerul a fost găsit încălcând regulamentul strict privind fumatul în timpul zborului – un gest care a stârnit uimire și neliniște printre ceilalți călători, mai ales în contextul în care așteptaseră șase ore pentru plecarea zborului.

Cât a primit Antonia pentru a deveni imaginea unei case de pariuri: o sumă pe care...

**Antonia Dă Lovitura Financiară: Devine Imaginea Betano pentru 2,2 Milioane de Euro** Antonia, una dintre cele mai apreciate și frumoase artiste din România, a reușit...

Elevii încep școala luni, 9 septembrie. Când vor avea cei mici prima vacanță din noul an

**Elevii Încep Școala pe 9 Septembrie 2024: Calendarul Complet al Anului Școlar 2024-2025 și Momentele de Odihnă Mult Așteptate** Luni, 9 septembrie 2024, elevii din...

Alexandru Bologa este campion paralimpic la judo, la Paris. Românul, cel mai bun judoka nevăzător din...

**Alexandru Bologa: Povestea unui Campion Paralimpic la Judo** Alexandru Bologa, un nume care a devenit sinonim cu excelența în lumea judo-ului paralimpic, a reușit să...

11 relatări biblice ce stârnesc întrebări

Biblia este plină de povești puternice care au influențat credința și moralitatea de-a lungul secolelor. Unele dintre acestea, însă, ridică întrebări etice dificile despre...

Echipajul de bord a acționat imediat, luând măsuri prompte pentru a gestiona situația. Pasagerii au fost informați despre incident abia la sfârșitul zborului.

Aterizarea pe Aeroportul Henri Coandă a fost ușor întârziată, în jurul orei 01:00, deoarece pasagerul responsabil pentru incident a fost reținut pentru că a fumat în toaleta avionului.

După aterizarea în România, Poliția de Frontieră a intervenit și a preluat direct de la bord persoana în cauză. În urma acestui incident, bărbatul a fost amendat cu suma de 3.000 de euro și i s-a interzis să mai călătorească cu Wizz Air.

Wizz Air pune un accent mare pe respectarea regulilor de siguranță și comportament la bord, instruindu-i pe pasageri cu privire la acestea imediat ce aceștia se îmbarcă în aeronave. Fumatul, inclusiv cel al țigărilor electronice, este strict interzis pe durata zborului.

Site-ul companiei subliniază, de asemenea, că pasagerii nu au voie să transporte țigări electronice în bagajele de cală sau să le aducă la bord.

Mai mult, pasagerii sunt avertizați că nu au dreptul să ignore sau să refuze instrucțiunile echipajului, să hărțuiască membrii echipajului sau să se comporte violent sau agresiv cu ceilalți pasageri. De asemenea, nu le este permis să deterioreze aeronava sau echipamentul de la bord.

RECOMANDATE

POPULARE