Sunday, September 8, 2024
HomeStiriIlie Năstase își terorizează soția

Ilie Năstase își terorizează soția

Ioana, impresionanta soție a lui Ilie Năstase, a dezvăluit într-un interviu exclusiv pentru CANCAN.RO că, de-a lungul perioadei lor împreună, i-a acordat partenerului său libertatea deplină, lucru care nu a fost neapărat reciproc.

Ilie se dovedește a fi un soț posesiv, care o contactează frecvent pe video atunci când este plecat, pentru a verifica locația și activitatea sa. Momentan, Ilie participă la turneul Rolland Garros, în timp ce Ioana se ocupă cu treburile casnice, mai ales că recent s-au mutat într-o nouă locuință.

Ioana și Ilie Năstase s-au căsătorit în 2019, și relația lor a fost plină de întâmplări și evenimente, incluzând certuri și reconcilieri. Cu toate acestea, în ultima perioadă, cuplul pare a fi mai unit, reușind să treacă peste toate disputele.

Cât a primit Antonia pentru a deveni imaginea unei case de pariuri: o sumă pe care...

**Antonia Dă Lovitura Financiară: Devine Imaginea Betano pentru 2,2 Milioane de Euro** Antonia, una dintre cele mai apreciate și frumoase artiste din România, a reușit...

Elevii încep școala luni, 9 septembrie. Când vor avea cei mici prima vacanță din noul an

**Elevii Încep Școala pe 9 Septembrie 2024: Calendarul Complet al Anului Școlar 2024-2025 și Momentele de Odihnă Mult Așteptate** Luni, 9 septembrie 2024, elevii din...

Alexandru Bologa este campion paralimpic la judo, la Paris. Românul, cel mai bun judoka nevăzător din...

**Alexandru Bologa: Povestea unui Campion Paralimpic la Judo** Alexandru Bologa, un nume care a devenit sinonim cu excelența în lumea judo-ului paralimpic, a reușit să...

11 relatări biblice ce stârnesc întrebări

Biblia este plină de povești puternice care au influențat credința și moralitatea de-a lungul secolelor. Unele dintre acestea, însă, ridică întrebări etice dificile despre...

Totuși, fostul mare tenisman continuă să fie un soț gelos, lucru care se poate înțelege într-un fel, având în vedere că are o soție extrem de atractivă. Ioana Năstase a declarat că, în absența lui, Ilie o contactează constant pe video.

În pofida acestei atitudini, Ioana a afirmat că nu interferează deloc în afacerile soțului ei, refuzând chiar o propunere de a fi parteneri într-o afacere.

Ioana și Ilie Năstase au investit recent într-o vilă în Otopeni, o investiție de peste 300.000 de euro.

Noua casă include o curte și alte comodități, fiind casa pe care Ioana și-a dorit-o. Mai mult, Ioana a dezvăluit că nu renunță la un obiectiv până nu îl îndeplinește, lucru care se reflectă în efortul său de a cumpăra casa ideală.

Chiar dacă între Ioana și Ilie Năstase există o diferență de vârstă de 40 de ani, acest lucru nu o împiedică pe frumoasa brunetă să-și dorească un copil cu actualul său soț: “Cel mai important că suntem sănătoși. În rest, Dumnezeu le așază pe toate. Îmi doresc și acum un copil. Dar toate la timpul lor”.

Sourcecancan.ro
RECOMANDATE

POPULARE