Sunday, September 8, 2024
HomeStiriA rămas însărcinată cu patronul ei

A rămas însărcinată cu patronul ei

În localitatea Sorano din Italia, o tânără a devenit mamă în luna ianuarie într-o situație neobișnuită și dificilă. Ea a ajuns să nască după ce a fost sedusă și abandonată de angajatorul său. Această poveste este cu atât mai tulburătoare deoarece femeia a intentat un proces împotriva angajatorului pentru a obține pensie alimentară și, în timpul procesului, a descoperit că nu este singura femeie pe care el a lăsat-o însărcinată. De fapt, s-a constatat că bărbatul a lăsat însărcinate alte două femei angajate în decursul a doar zece luni.

Primul proces pentru stabilirea paternității va avea loc în luna septembrie a acestui an, la Tribunalul din Cassino, provincia Frosinone (Lazio), conform informațiilor oferite de rotalianul.com.

În februarie 2022, tânăra a întâlnit un bărbat numit Marco și a început o relație cu el. Curând, cei doi s-au mutat împreună, iar ea a început să lucreze în afacerea iubitului său. Însă, în primele săptămâni de sarcină, tânăra a început să aibă îndoieli cu privire la continuarea colaborării în afacerea lui Marco. Programul încărcat al locului de muncă ar fi putut compromite sănătatea ei și a copilului nenăscut. În plus, comportamentul ciudat al bărbatului a ridicat semne de întrebare. Astfel, în august 2022, relația lor s-a încheiat.

Cât a primit Antonia pentru a deveni imaginea unei case de pariuri: o sumă pe care...

**Antonia Dă Lovitura Financiară: Devine Imaginea Betano pentru 2,2 Milioane de Euro** Antonia, una dintre cele mai apreciate și frumoase artiste din România, a reușit...

Elevii încep școala luni, 9 septembrie. Când vor avea cei mici prima vacanță din noul an

**Elevii Încep Școala pe 9 Septembrie 2024: Calendarul Complet al Anului Școlar 2024-2025 și Momentele de Odihnă Mult Așteptate** Luni, 9 septembrie 2024, elevii din...

Alexandru Bologa este campion paralimpic la judo, la Paris. Românul, cel mai bun judoka nevăzător din...

**Alexandru Bologa: Povestea unui Campion Paralimpic la Judo** Alexandru Bologa, un nume care a devenit sinonim cu excelența în lumea judo-ului paralimpic, a reușit să...

11 relatări biblice ce stârnesc întrebări

Biblia este plină de povești puternice care au influențat credința și moralitatea de-a lungul secolelor. Unele dintre acestea, însă, ridică întrebări etice dificile despre...

Inițial, bărbatul a afirmat în fața judecătorilor că este dispus să contribuie la cheltuielile femeii cu sarcina și creșterea copilului, dar ulterior a pus sub semnul întrebării faptul că ar fi el tatăl copilului. Mai mult decât atât, el a solicitat un test ADN la care nu s-a prezentat.

Mama primei tinere a făcut un apel către celelalte femei care lucrează pentru Marco, avertizându-le să fie atente și să nu se lase înșelate. Consideră că comportamentul angajatorului lor nu este corect și nu are niciun fel de etică profesională.

Primul pas în rezolvarea acestei complicate probleme va fi stabilirea paternității primului copil, ceea ce va avea loc pe data de 21 septembrie 2023 la Tribunalul din Cassino. Mama a intentat proces tatălui biologic prin intermediul avocatului său, Antonio Carugno, conform informațiilor furnizate de sursa citată.

Sourcegandul.ro
RECOMANDATE

POPULARE