Friday, September 20, 2024
HomeStiriTânără de 19 ani din Gorj și-a luat viața

Tânără de 19 ani din Gorj și-a luat viața

Este cu o adâncă tristețe că relatăm despre o tragedie petrecută în Bumbești-Jiu, unde o tânără de 19 ani și-a luat viața în mod tragic, aruncându-se în fața unui tren. Evenimentul a avut loc într-un tunel situat la marginea orașului, după ce un tânăr pe care Denisa, victima, îl îndrăgea, a distribuit pe internet fotografii intime cu ea.

Cu doar două zile înainte de incident, Denisa a părăsit casa în singurătate, și nu se cunoaște modul în care a ajuns în tunelul feroviar. Ce ne frământă este faptul că cea mai apropiată gară este situată la peste un kilometru distanță de locul tragicului eveniment. Tânăra nu avea documente de identificare asupra ei la momentul descoperirii, motiv pentru care identificarea ei a durat câteva ore. Mecanicul de locomotivă a fost profund șocat de incident, fiind în incapacitatea de a-și continua călătoria, așadar, a fost necesară intervenția unui alt conductor.

Flavius Boian, directorul liceului la care Denisa era elevă, a confirmat că diriginta observase o stare de agitație la tânără și contactase părinții. Totuși, în ultimele zile, părea că starea Denisei se îmbunătățise și nu părea să mai fie probleme. Incidentul a produs un șoc puternic atât în rândul colegilor de clasă, cât și a cadrelor didactice.

Denisa era o elevă model, pregătindu-se să susțină examenul de bacalaureat anul acesta. A avut întotdeauna note bune și niciun semn de absență în catalog. Directorul liceului a subliniat faptul că este posibil ca prietenii și colegii să fi fost conștienți de situația prin care trecea Denisa, și că, având un colectiv unit, s-au străduit să o sprijine. Din nefericire, aceste informații nu au ajuns la conducerea liceului înainte de tragicul eveniment. Colegii Denisei vor beneficia de consiliere psihologică, iar poliția se străduiește să-l identifice pe tânărul care a contribuit la luarea acestei decizii drastice de către Denisa.

Un proiect de lege, adoptat recent de Camera Deputaților și aflat în așteptarea promulgării de către președintele țării, pedepsește actul de a publica imagini intime în scop de răzbunare cu până la trei ani de închisoare. Până la intrarea în vigoare a acestei legi, victimele a căror imagini intime sunt distribuite pe internet pot apela doar la instanța civilă pentru a solicita retragerea imaginilor și plata de daune morale și materiale, conform declarației avocatului Adrian Cuculis.

Sourcekanald.ro
RECOMANDATE

POPULARE