Friday, September 20, 2024
HomeStiriMotivul pentru care Mircea Badea și Carmen Brumă nu fac nuntă

Motivul pentru care Mircea Badea și Carmen Brumă nu fac nuntă

Carmen Brumă, bine-cunoscuta personalitate de televiziune, a discutat recent despre faptul că nu s-a căsătorit cu Mircea Badea, partenerul său de viață de lungă durată. Ea a menționat că niciodată nu a visat la o nuntă și nici nu s-a imaginat îmbrăcată într-o rochie de mireasă, chiar din copilărie.

Într-un interviu acordat pentru FRESH by Unica, Carmen a povestit cum l-a întâlnit pe Mircea Badea, infirmând povestea răspândită în presă că ar fi fost prezentată acestuia de Mihai Mitoșeru. Vedeta a explicat că relația lor s-a dezvoltat organic, fără intervenția vreunei terțe părți.

“Există o anumită poveste care circulă, vehiculată de Mihai Mitoșeru, susținând că el ne-a prezentat. Dar adevărul este altul. Ne-am întâlnit de fapt în urmă cu peste 25 de ani, într-un context complet diferit și ne-am dezvoltat relația într-un mod independent”, a dezvăluit Carmen.

În ceea ce privește neparticiparea ei la o ceremonie de căsătorie, Carmen a explicat: “Sincer, eu nu am avut niciodată această visare cu mine îmbrăcată într-o rochie de mireasă. Nu mi-am dorit niciodată să fiu soția cuiva în sensul tradițional al termenului. Așa mi-a fost personalitatea modelată, și nu cred că este prea târziu să schimbăm acum acest aspect.”

Pe de altă parte, Mircea Badea a vorbit deschis despre regulile pe care le-a stabilit în relația lor. Prezentatorul de televiziune susține că dragostea autentică este un lucru rar și profund și nu ar trebui să fie asociată cu gelozia. Acesta consideră că gelozia este o afecțiune psihică și nu are nimic de-a face cu sentimentul pur de iubire.

“În opinia mea, iubirea nu are nicio legătură cu gelozia. Gelozia este de fapt o manifestare a orgoliului. Acesta este motivul pentru care nu ne verificăm reciproc telefoanele. Dragostea autentică este despre acceptare și detașare, nu despre a considera pe cineva ca fiind o proprietate personală”, a subliniat Badea.

Acestea sunt perspective interesante și neconvenționale asupra iubirii și căsătoriei de la unul dintre cele mai cunoscute cupluri din România. Aceste puncte de vedere evidențiază independența și încrederea reciprocă care au caracterizat relația lor de-a lungul anilor.

Sourceciao.ro
RECOMANDATE

POPULARE