Thursday, September 19, 2024
HomeVedeteEa este noua iubită a lui Dinu Maxer, cei doi nu s-au...

Ea este noua iubită a lui Dinu Maxer, cei doi nu s-au mai ascuns

Cu toate că Deea și Dinu Maxer și-au încheiat căsnicia cu aproximativ o lună și jumătate în urmă, ambii s-au mobilizat rapid pentru a-și reorganiza viețile personale alături de noi parteneri. Primul care a făcut acest pas a fost Dinu Maxer, care, la doar câteva săptămâni de la divorț, și-a oficializat relația cu noua sa iubită, Ada.

Cu toate acestea, relația lui cu Ada nu a avut durabilitatea scontată și s-au separat într-un timp relativ scurt. Recent, se pare că Dinu Maxer și-a regăsit fericirea în compania unei alte femei. Surse apropiate cuplului au dezvăluit pentru Spynews.ro că Dinu și noua sa iubită și-au petrecut weekend-ul la mare.

Mai mult, noua parteneră a artistului nu este o necunoscută în lumea strălucitoare a reflectoarelor. Se pare că este vorba despre Magdalena Chihaia, o actriță care a jucat în diverse roluri de teatru, este dansatoare și MC la evenimente. De asemenea, Magdalena a participat la o cunoscută emisiune de comedie. Dinu și Magdalena au participat împreună la un festival de dans.

Nu doar sursele apropiate celor doi susțin că aceștia au petrecut la mare împreună, dar și postările lor pe rețelele de socializare confirmă aceste speculații.

Deși cei doi nu s-au etichetat reciproc în postările lor online, câteva detalii au scăpat atenției lor, fapt care nu a trecut neobservat de către urmăritorii lor.

Concret, Dinu Maxer a împărtășit pe Instagram câteva fotografii cu apusul de soare văzut de pe balconul unde a fost cazat, aceeași imagine fiind postată și de Magdalena pe propriul ei cont. Mai mult, cei doi au participat împreună la un festival de dans, unde, la un moment dat, au ales să se retragă într-un colț pentru a conversa în liniște, fiind foarte apropiați, conform sursei citate anterior.

Sourcewowbiz.ro
RECOMANDATE

POPULARE