Thursday, September 19, 2024
HomeVedeteIncredibil ce bolid de lux conduce Mihai Morar

Incredibil ce bolid de lux conduce Mihai Morar

Deși Mihai Morar (41 de ani) se bucură acum de succesul dobândit în lumea showbiz-ului românesc și deține un autoturism de lux, estimat la aproximativ 100.000 de euro, nu uită niciodată de umilele sale începuturi. Fotoreporterii Click! l-au surprins recent, evidențiind contrastul dintre realitatea actuală și trecutul său.

Morar a cunoscut succesul în mai multe domenii: este realizator de emisiuni radio, gazda podcastului „Fain și simplu”, prezentator de evenimente și unul dintre cei mai apreciați bărbați din showbiz-ul românesc. În plus, a explorat lumea antreprenoriatului și și-a împlinit pasiunea pentru cafea prin deschiderea mai multor cafenele în București.

Cu toate acestea, Mihai Morar nu și-a pierdut niciodată rădăcinile. Își amintește cu claritate despre zilele în care a sosit la București, un tânăr fără bani în buzunar, așteptând cu nerăbdare pachetul trimis de acasă. „Nu aveam niciun leu. Aveam 18 ani, cine se gândește la 18 ani să strângă ceva? Așa că m-au susținut părinții o perioadă. Trăiam din ce îmi trimiteau ai mei.”, își amintește prezentatorul.

Odată cu trecerea timpului, Morar a reușit să se ridice financiar datorită muncii sale. Acum, se poate lăuda cu un Porsche, mașina la care a visat mereu, evaluată la 100.000 de euro. Recent, paparazzii l-au fotografiat în timp ce se ocupa de această bijuterie pe patru roți.

Morar, un bărbat dedicat nu numai carierei sale, ci și vieții sale personale, a fost văzut relaxându-se la o cafea cu un prieten, după ce s-a asigurat că totul este în regulă cu mașina sa.

Într-un discurs TEDex, Morar a abordat o perioadă confuză din viața sa și a rememorat un moment jenant când a căzut de pe o scară în timpul unei emisiuni de televiziune în direct. „Îmi venea foarte ușor să fac mișto de oameni. Credeam că acest mișto îmi aduce validare. Însă, când am ajuns în vârf, am căzut cu scară la televizor. Eu sunt Mihai Morar și am căzut cu scara la televizor,” a declarat el, în cadrul evenimentului.

Sourceclick.ro
RECOMANDATE

POPULARE