Thursday, September 19, 2024
HomeVedeteAndra este din nou însărcinată cu Măruță?

Andra este din nou însărcinată cu Măruță?

Artista Andra a fost în centrul atenției la recentele semifinale ale emisiunii “Românii au talent”, unde a apărut cu o siluetă ușor modificată și un gest care a stârnit zvonuri. Mâna sa poziționată peste abdomen a încurajat speculațiile că ar putea fi însărcinată. Pentru a lămuri situația, CANCAN.RO a discutat cu artista, care a dezvăluit adevărul cu o sinceritate și o asumare demnă de admirat.

Într-o lume unde vedetele sunt adesea evazive cu privire la transformările lor fizice, Andra, soția lui Cătălin Măruță, face o excepție, demonstrând că este posibil să existe femei care își asumă realitatea așa cum este, fără teama de a se arăta exact așa cum sunt. Andra își acceptă cu demnitate vârsta și schimbările corporale, inclusiv câteva kilograme în plus.

“Nu, nu sunt însărcinată și spun acest lucru cu sinceritate. Îmi place să fiu transparentă, tocmai pentru a nu alimenta speculații nejustificate. Acesta este adevărul. Nu aș putea să mint vreodată în legătură cu așa ceva. Nu sunt însărcinată, am câștigat doar câteva kilograme în plus, ceea ce recunosc deschis”, a declarat artista pentru CANCAN.RO.

Pandemia a fost momentul în care Andra a descoperit o nouă pasiune – gătitul. Această activitate a condus, în timp, la câștigarea a câteva kilograme. Artista a mărturisit că își acceptă această latură pofticioasă, însă se străduiește să reziste tentațiilor culinare și să mențină un stil de viață sănătos.

Andra și Cătălin Măruță sunt un exemplu de cuplu solid și iubit în industria de divertisment din România. Casătoriți din 2008, cei doi au doi copii minunați, David și Eva. Când a fost întrebată dacă ar dori un al treilea copil, răspunsul artistei a fost echilibrat și măsurat: “Nu avem acest plan acum, dar nu putem spune niciodată. David și-ar dori un frate, iar eu nu exclud această posibilitate. Un copil este o binecuvântare, care vine când decide Dumnezeu!”

Sourcecancan.ro
RECOMANDATE

POPULARE