Thursday, September 19, 2024
HomeStiriCătălin Scărlătescu a părăsit-o pentru Doina Teodoru

Cătălin Scărlătescu a părăsit-o pentru Doina Teodoru


Cătălin Scărlătescu, renumitul chef, a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre viața lui amoroasă, povestind despre femeia care a avut un impact profund în viața lui, înainte de a o întâlni pe actuala lui parteneră, actrița Doina Teodoru.

Scărlătescu și Teodoru au avut un parcurs neobișnuit de a se cunoaște. Scărlătescu a recunoscut că o cunoștea pe Teodoru doar din aparițiile ei la televizor și nu se aștepta să o întâlnească într-un context personal. Totul s-a schimbat când au avut o întâlnire neașteptată în Vama Veche, unde Scărlătescu era însoțit de fosta sa iubire, pe care o descrie ca fiind “marea sa iubire”. Teodoru, de asemenea, era acolo cu o altă persoană. Întâlnirea lor a început o serie de întâmplări care au dus la dezvoltarea unei relații între cei doi.

Într-un interviu acordat pentru viva.ro, Scărlătescu a vorbit despre începutul relației lor, spunând: “La început, scopul nostru a fost să ne cunoaștem mai bine și să luăm lucrurile încet, să vedem dacă vom reuși să trecem de primele 24 de ore, de prima săptămână, de prima lună, de prima ceartă, de primul scandal”.

În ciuda carierei sale de succes în televiziune, Scărlătescu a dezvăluit că are intenția de a se retrage din televiziune în viitor. Acest lucru a fost inspirat de decizia Ginei Pistol de a se retrage de la TV pentru a se dedica creșterii copilului ei. Scărlătescu a declarat că ar face același lucru dacă ar avea un copil.

De asemenea, el a menționat că este dornic să aibă un copil cu Doina Teodoru: “Dacă aș avea un copil mâine, aș lăsa-o mai moale și eu cu televiziunea și m-aș ocupa de el. Orice părinte asta și-ar dori, nu?”.

Scărlătescu a fost, de asemenea, invitat la nunta iminentă a Ginei Pistol și a lui Smiley. Cu toate acestea, el a stabilit că nu intenționează să se implice în pregătirea mâncărurilor pentru eveniment, preferând să se bucure de sărbătoare ca oricare alt invitat. “La nunta Ginei mă îmbrac frumos și stau la masă. Nu, eu nu gătesc. Vreau să mă distrez la nunta Ginei!”, a declarat Scărlătescu în podcast-ul lui Mihai Morar. În plus, el a menționat că nu are de gând să se implice în pregătirea preparatelor pentru eveniment, ci preferă să participe ca orice alt oaspete. Scărlătescu a mai adăugat, în glumă, că deși a ajutat cu o parte din mâncările la botezul copilului Ginei, la nunta acesteia dorește doar să se relaxeze și să se distreze.

Concluzionând, chef Scărlătescu a vorbit deschis despre dorința sa de a avea un copil cu partenera sa, Doina Teodoru, și despre intenția sa de a se retrage din televiziune pentru a se dedica creșterii copilului. În timp ce și-a împărtășit planurile de viitor, el a rămas dedicat prezentului, bucurându-se de succesul său profesional și de relația sa cu Teodoru. Cu toate acestea, este clar că Cătălin Scărlătescu se gândește la viitor și se pregătește pentru o nouă etapă a vieții sale.

Sourceciao.ro
RECOMANDATE

POPULARE