Sunday, September 8, 2024
HomeVedeteMihaela Rădulescu a fost invitată la nunta lui Dani Oțil

Mihaela Rădulescu a fost invitată la nunta lui Dani Oțil

Evenimentul care a stârnit atenția întregii țări este pe cale să aibă loc. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se află în plin proces de pregătire pentru marea lor zi, iar curiozitatea a învăluit publicul – oare Mihaela Rădulescu, fosta iubită a lui Dani, a primit o invitație la nuntă?

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au avut o relație de lungă durată, de șase ani, care a început în 2008, în momentul în care Mihaela a participat ca invitată la emisiunea matinală pe care Dani o prezenta împreună cu Răzvan. După încheierea acestei relații, Dani Oțil a evoluat și a devenit mai matur alături de Gabriela Prisăcariu, viitoarea sa soție, pe care o adoră enorm. Surprinzător sau nu, Dani a decis să o invite și pe Mihaela Rădulescu la nunta sa.

În prezent, Mihaela Rădulescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Felix Baumgartner, cel cunoscut pentru saltul său impresionant de la marginea spațiului. Cei doi formează un cuplu fericit și locuiesc într-o vilă somptuoasă la Monaco. În paralel, Dani Oțil a început deja să se pregătească pentru marea sa nuntă cu Gabriela Prisăcariu, cu care are un fiu.

Cât a primit Antonia pentru a deveni imaginea unei case de pariuri: o sumă pe care...

**Antonia Dă Lovitura Financiară: Devine Imaginea Betano pentru 2,2 Milioane de Euro** Antonia, una dintre cele mai apreciate și frumoase artiste din România, a reușit...

Elevii încep școala luni, 9 septembrie. Când vor avea cei mici prima vacanță din noul an

**Elevii Încep Școala pe 9 Septembrie 2024: Calendarul Complet al Anului Școlar 2024-2025 și Momentele de Odihnă Mult Așteptate** Luni, 9 septembrie 2024, elevii din...

Alexandru Bologa este campion paralimpic la judo, la Paris. Românul, cel mai bun judoka nevăzător din...

**Alexandru Bologa: Povestea unui Campion Paralimpic la Judo** Alexandru Bologa, un nume care a devenit sinonim cu excelența în lumea judo-ului paralimpic, a reușit să...

11 relatări biblice ce stârnesc întrebări

Biblia este plină de povești puternice care au influențat credința și moralitatea de-a lungul secolelor. Unele dintre acestea, însă, ridică întrebări etice dificile despre...

Gabriela Prisăcariu a făcut public faptul că vor avea loc nunta religioasă cu Dani Oțil în această vară și că se simte binecuvântată și împlinită în relația lor. A dezvăluit că emoțiile ei s-au intensificat după naștere și că adoră să planifice în detaliu evenimentul din timp, însă cu siguranță va rămâne la rochia deja aleasă.

Gabriela a afirmat că se simte profund iubită și înțeleasă de Dani și că există o armonie perfectă între ei. A vorbit cu entuziasm despre viitoarea cununie religioasă și a exprimat cât de important este acest pas pentru ea.

Dani Oțil a recunoscut că relația cu Mihaela Rădulescu i-a adus un impuls semnificativ în carieră, având în vedere că era un tânăr de 28 de ani care avea o relație cu o femeie mai în vârstă. Dani a povestit cum Mihaela îi spunea adesea că este prea bătrână pentru el și că ar trebui să-i caute o soție. Cu toate acestea, relația lor a durat ani de zile, cu multe momente fericite petrecute împreună.

RECOMANDATE

POPULARE