Thursday, September 19, 2024
HomeStiriAre 53 de ani, dar arată ca la 20

Are 53 de ani, dar arată ca la 20

Nicole Murphy, cunoscută pentru căsătoria ei cu celebrul actor Eddie Murphy, continuă să surprindă și să încânte fanii cu aparițiile sale remarcabile în public. Recent, a fost văzută purtând o ținută foarte strâmtă care a atras toate privirile.

Cu toate că are 53 de ani, Nicole Murphy pare a avea doar 30, impresionând prin silueta sa perfectă și formele sale atrăgătoare, mereu în evidență.

Nicole se bucură de un ten impecabil, fără riduri, și de o siluetă demnă de o zeiță, o realizare impresionantă mai ales când luăm în considerare faptul că este mama a cinci copii.

Aceasta brunetă ravasitoare, fără inhibiții, alege în mod constant să poarte ținute ce evidențiază decolteurile generoase și formele sale perfecte, accentuate de colanți strâmți.

De data aceasta, Nicole Murphy a fost văzută pe străzile orașului într-o pereche de pantaloni albi mulați și o bluză gri cu un decolteu profund, care a stârnit imaginația fanilor săi. La vârsta de 53 de ani, Nicole a fost surprinsă făcând cumpărături în Beverly Hills, îmbrăcată într-o manieră provocatoare, cu o bluză scurtă care îi subliniază abdomenul plat. Pentru a completa ansamblul, Nicole a optat pentru o pereche de sandale cu toc înalt.

Nicole Murphy rămâne consecventă în alegerea ținutelor care evidențiază silueta sa bine lucrată la sala de fitness. Vedeta face senzație cu formele sale voluptoase, fiind surprinsă din toate unghiurile. Atrage toate privirile atunci când se întoarce cu spatele, lăsându-și fanii uimiți.

RECOMANDATE

POPULARE