Thursday, September 19, 2024
HomeVedeteCătălin Botezatu recunoaște tot

Cătălin Botezatu recunoaște tot

Într-un interviu recent oferit online, designerul român Cătălin Botezatu a făcut o dezvăluire surprinzătoare, recunoscând că nu ar exclude posibilitatea unei relații cu un alt bărbat. El a dorit să clarifice și să pună capăt zvonurilor legate de orientarea sa sexuală și viața sa personală.

Cătălin Botezatu a vorbit deschis despre relațiile sale amoroase și a menționat că a avut numeroase iubiri, majoritatea fiind femei. Designerul a afirmat că a fost implicat în sute de relații cu femei, dar a avut și experiențe diverse în care au fost implicați și bărbați. El a subliniat că nu a “depășit limita”, dar dacă s-ar îndrăgosti vreodată de un bărbat, ar face publică această informație, fiind o persoană care își asumă alegerile.

Botezatu a adăugat că se simte bine să fie apreciat atât de femei, cât și de bărbați, și a admis că a participat la evenimente unde se puteau întâmpla lucruri neașteptate. Cu toate acestea, a insistat că nu a încălcat o anumită limită în acele situații.

Cătălin Botezatu a mai spus că vede această posibilitate ca fiind normală și a menționat că mulți bărbați sunt fericiți în relații cu parteneri de același se.x, trăind în armonie și împărtășind o viață împreună. Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri de modă din România, fiind recunoscut pentru creațiile sale inovatoare și stilul său distinctiv.

RECOMANDATE

POPULARE