Sunday, September 8, 2024
HomeStiriUn bărbat din Galați și-a înjunghiat vărul cu o macetă

Un bărbat din Galați și-a înjunghiat vărul cu o macetă

În Galați, un conflict între doi bărbați a escaladat într-o altercație violentă, soldată cu rănirea gravă a unuia dintre ei. Incidentul a avut loc într-o intersecție situată într-o zonă centrală a orașului. După ce s-au urmărit reciproc în trafic, cei doi șoferi au decis să își rezolve disputele coborând din vehicule și începând să se lupte cu pumnii și picioarele.

Conflictul a atins un nivel periculos atunci când unul dintre bărbați a folosit o macetă pentru a-și ataca rivalul. Informațiile preliminare arată că cei doi protagoniști ai altercației sunt, de fapt, rude – mai precis veri. Victima, rănită grav în urma atacului, a fost transportată de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale adecvate.

Autoritățile au efectuat percheziții la locuința agresorului și au recuperat arma folosită în timpul conflictului. Între timp, bărbatul care a comis atacul a reușit să fugă și se află în prezent în urmărire, fiind dat în consemn la frontieră. Poliția a deschis un dosar penal în acest caz, acuzându-l pe agresor de vătămare corporală și tulburarea liniștii publice.

Cât a primit Antonia pentru a deveni imaginea unei case de pariuri: o sumă pe care...

**Antonia Dă Lovitura Financiară: Devine Imaginea Betano pentru 2,2 Milioane de Euro** Antonia, una dintre cele mai apreciate și frumoase artiste din România, a reușit...

Elevii încep școala luni, 9 septembrie. Când vor avea cei mici prima vacanță din noul an

**Elevii Încep Școala pe 9 Septembrie 2024: Calendarul Complet al Anului Școlar 2024-2025 și Momentele de Odihnă Mult Așteptate** Luni, 9 septembrie 2024, elevii din...

Alexandru Bologa este campion paralimpic la judo, la Paris. Românul, cel mai bun judoka nevăzător din...

**Alexandru Bologa: Povestea unui Campion Paralimpic la Judo** Alexandru Bologa, un nume care a devenit sinonim cu excelența în lumea judo-ului paralimpic, a reușit să...

11 relatări biblice ce stârnesc întrebări

Biblia este plină de povești puternice care au influențat credința și moralitatea de-a lungul secolelor. Unele dintre acestea, însă, ridică întrebări etice dificile despre...

Citește si: Polițist din Dolj atacat cu o furcă în timpul misiunii

Un incident grav a avut loc în comuna Murgași, județul Dolj, unde un polițist a fost atacat cu o furcă în timp ce încerca să intervină într-un conflict. Agenția de presă Agerpres a relatat că un bărbat de 43 de ani, protagonistul disputei cu vecinii săi, a fost cel care a lovit polițistul în umăr. După ce a comis fapta, agresorul a fugit, dar a fost capturat a doua zi de autorități.

Conflictul a avut loc miercuri după-amiază, când un echipaj de poliție a fost solicitat pentru a rezolva un conflict în care bărbatul de 43 de ani era implicat cu vecinii săi. Conform IPJ Dolj, la sosirea polițiștilor, acesta a început să îi insulte și să devină agresiv verbal. Mai apoi, folosind o furcă, l-a atacat pe unul dintre polițiști, lovindu-l în umărul drept. Ofițerii au recurs la utilizarea spray-ului lacrimogen pentru a se apăra, iar bărbatul și-a aruncat arma improvizată și a fugit prin grădina casei.

A doua zi, agresorul a fost prins și adus pentru audieri de către autorități. Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova a decis să-l rețină pe bărbat pentru 24 de ore, fiind acuzat de ultraj. Ulterior, acesta a fost prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți de la Judecătoria Craiova, care a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Sourcedigi24.ro
RECOMANDATE

POPULARE