Thursday, September 19, 2024
HomeVedeteTom Cruise și Shakira formează un cuplu?

Tom Cruise și Shakira formează un cuplu?

Tom Cruise și Shakira au fost două dintre celebritățile prezente la cea de-a cincea etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, desfășurat în Miami în acest weekend. Amândoi au fost surprinși în timp ce conversau și râdeau împreună, fapt care a stârnit curiozitatea paparazzilor și a fanilor care se întreabă dacă între cei doi nu cumva se dezvoltă o relație romantică. În acest moment, Shakira este singură, după despărțirea de Gerard Pique, iar Tom Cruise nu a mai fost văzut în compania unei femei de ceva timp, de când s-a despărțit de actrița Hayley Atwell.

Cântăreața columbiană și actorul hollywoodian au fost în compania altor vedete de marcă, precum Roger Federer, DJ Khaled, Serena Williams, la Miami Grand Prix, urmărind piloți de Formula 1 precum Fernando Alonso, Lewis Hamilton, Max Verstappen și Charles Leclerc în timp ce concurau pe circuit.

Dat fiind faptul că atât Shakira, cât și Tom Cruise sunt acum singuri, fanii de pe rețelele de socializare se distrează speculând în legătură cu posibilitatea unei relații între cei doi. Însă, până în prezent, niciunul dintre ei nu a confirmat o posibilă legătură amorosă, astfel că zvonurile rămân doar speculații. Shakira și Pique s-au despărțit în 2022, după 11 ani de relație, stabilind de comun acord custodia celor doi copii.

Tom Cruise, pe de altă parte, s-a despărțit de actrița Hayley Atwell în 2022, după ce cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „Mission Impossible 7”. Relația lor a durat doi ani, iar o sursă apropiată a declarat pentru The Sun că după ce idila lor a devenit publică, au decis să rămână doar prieteni.

În acest context, rămâne de văzut dacă întâlnirea dintre Tom Cruise și Shakira la evenimentul de Formula 1 va evolua într-o relație romantică sau va rămâne doar o întâmplare între două vedete apreciate la nivel mondial.

Sourceunica.ro
RECOMANDATE

POPULARE