Thursday, September 19, 2024
HomeStiriFamilia a descoperit că fetița adoptată este de fapt adult sociopat

Familia a descoperit că fetița adoptată este de fapt adult sociopat


O familie care a crezut că a adoptat o mică fată ucraineană cu nanism a dezvăluit că presupusa copilă de șase ani era, de fapt, un „adult sociopat” de 23 de ani care a încercat să-i omoare. Kristine Barnett, 45 de ani, și Michael Barnett, 43 de ani, din Indiana, SUA, afirmă că Natalia Grace, care măsura doar un metru și jumătate, s-a pretins a fi un copil, dar era de fapt o tânără de 23 de ani care a încercat să-i ucidă, conform Daily Star.

Într-un episod din serialul „The Curious Case of Natalia Grace”, Michael a avut o explozie emoțională în care a plâns și și-a amintit de „abuzul” la care el și soția lui au fost supuși în 2010. Cei doi soți au explicat că suspiciunile lor cu privire la vârsta reală a Nataliei s-au intensificat după ce ea a devenit violentă și i-a amenințat cu înjunghiarea celorlalți copii ai lor.

Conform LadBible, Michael a susținut că Natalia a încercat să o „otrăvească și să o ucidă” pe soția sa, adăugând că într-o noapte s-a trezit și a afirmat că Natalia stătea la picioarele patului lor cu un cuțit în mână. Fiul lor biologic, Jake, a confirmat și el aceste afirmații, spunând: „Cu siguranță nu mă simțeam în siguranță în prezența Nataliei.”

Familia s-a mutat în Canada fără tânăra de 23 de ani, dar au lăsat-o să trăiască singură în apartamentul lor vechi. Cei doi soți sunt acum acuzați de neglijență, o acuzație pe care au respins-o în instanță, susținând că ei sunt adevăratele victime în acest caz.

„Cu toții am fost abuzați! Urăsc asta!”, a spus bărbatul.

RECOMANDATE

POPULARE