Monday, September 16, 2024
HomeVedeteCe spun copiii Irinei Loghin despre Fuego

Ce spun copiii Irinei Loghin despre Fuego

Fuego și Irina Loghin au o relație specială, nu doar pe plan profesional, ci și personal, artistul considerând-o pe celebra cântăreață de muzică populară drept “o mamă adoptivă”. Au existat zvonuri că Irinuca și Ciprian, cei doi copii ai Irinei Loghin, ar fi geloși pe legătura dintre Paul Surugiu și mama lor. Cu toate acestea, cei doi au decis să lămurească situația.

Ei au afirmat, conform Antena Stars, că nu există motiv de gelozie, deoarece genetic sunt copiii ei și au un avantaj în această privință. Paul (Fuego) este prezent în fiecare Crăciun la masa lor, fiind considerat parte din familie. Irina Loghin a menționat că Paul este special pentru ea și nu ratează niciun spectacol al acestuia.

Irinuca Loghin a povestit, într-un interviu acordat pentru Acces Direct, că ea și fratele ei au ales meserii diferite de folclor, deoarece nu au moștenit talentul mamei lor. Ambii au încercat să-și urmeze propriul drum și să se descurce în cariere fără legătură cu succesul mamei lor.

Fuego o consideră pe Irina Loghin un exemplu de viață și o iubește foarte mult, văzând-o ca pe a doua lui mamă. Într-un interviu de acum câțiva ani, Fuego spunea că mama lui adevărată este fericită să știe că este iubit părintește de atât de multe persoane, iar relația părintească pe care o are cu Irina Loghin o face să se simtă fericită.

Fuego a fost deseori văzut alături de mama lui biologică, Eugenia, iar asemănarea dintre cei doi este evidentă. În urmă cu ceva timp, artistul povestea despre reacția mamei lui atunci când mulți au crezut că el este fiul Irinei Loghin după ce au lansat proiectul “Mama și fiul”. Fuego a afirmat că mama lui a fost onorată de comparație și fericită să știe că este iubit de atât de multe persoane, inclusiv de Irina Loghin.

RECOMANDATE

POPULARE