Monday, September 16, 2024
HomeVedeteCătălin Botezatu o critică pe Carmen Iohannis

Cătălin Botezatu o critică pe Carmen Iohannis

Cătălin Botezatu, designer de modă renumit, a analizat ținutele purtate de Principesa Margareta, Custodele Coroanei române, și Carmen Iohannis, prima doamnă a României, la ceremonia de încoronare a regelui Charles al III-lea, care a avut loc la Westminster Abbey în Londra, pe 6 mai. Acesta a examinat, de asemenea, costumele purtate de președintele Klaus Iohannis și Principele Radu.

Principesa Margareta și Carmen Iohannis au optat pentru ținute create de designeri români la acest eveniment istoric. Irina Schrotter a fost creatoarea aleasă pentru a concepe ținutele celor două personalități importante din România.

Cătălin Botezatu a lăudat ținuta Principesei Margareta, descriind-o drept “impecabilă”. Potrivit designerului, Principesa a ales o ținută regală adecvată evenimentului, într-o singură nuanță de albastru royal, accesorizată cu perle și o broșă semn al regalității.

În ceea ce privește Principele Radu, Botezatu a apreciat și costumul acestuia, considerându-l decent, elegant și rafinat, respectând eticheta unui astfel de eveniment.

Cu toate acestea, designerul a avut observații în ceea ce privește ținuta soției președintelui Klaus Iohannis, Carmen. Deși a apreciat alegerea de culoare și design, Botezatu a remarcat că rochia ar fi trebuit să fie mai bine croită și că pliurile ar fi trebuit să fie mai atent lucrate. De asemenea, el a criticat alegerea accesoriilor purtate de prima doamnă, considerând că aceasta ar fi trebuit să opteze pentru cercei și un clutch, așa cum a făcut Principesa Margareta.

Referitor la ținuta președintelui Klaus Iohannis, Cătălin Botezatu a menționat că acesta ar fi putut opta pentru un smoking, tuxedo sau o redingotă, dar a recunoscut că s-a îmbrăcat decent, într-un stil potrivit pentru o întâlnire cu alți șefi de stat. Designerul a subliniat că președintele și prima doamnă formează un cuplu frumos, dar ar trebui să fie consiliați în privința alegerilor vestimentare.

Sourceunica.ro
RECOMANDATE

POPULARE