Friday, September 20, 2024
HomeVedeteVezi cum arăta Andreea Esca la 22 ani

Vezi cum arăta Andreea Esca la 22 ani

Andreea Esca, prezentatoarea de la Pro TV, în vârstă de 50 de ani, a participat la nunta primului ei fin, Ionuț, în acest weekend la Deva. Andreea și soțul ei, Alexandre Eram, s-au alăturat rudelor și prietenilor la ceremonia de căsătorie a tânărului și s-au bucurat să petreacă timp în familie.

Cu această ocazie, Andreea Esca a dezgropat o fotografie de colecție în care apare la vârsta de 22 de ani, când l-a botezat pe Ionuț. În imagine, ea este adorabilă și afișează un breton juvenil. Pe parcursul evenimentului, vedeta a glumit despre faptul că acum se simte mai în vârstă: „Ne-am căsătorit primul copil din gașcă. Suntem bătrâne!”. Totuși, ea a adăugat că această percepție nu este tocmai corectă, deoarece au devenit mame la o vârstă mai fragedă decât femeile de astăzi.

În timpul nunții, Andreea Esca a fost foarte emoționată, rememorând momentul botezului lui Ionuț. Ea a postat fotografia pe rețelele sociale, adăugând un comentariu amuzant despre bretonul său de atunci: „Asta e singura poză de la botez pe care am găsit-o pe un film, pe care se pare că am făcut și alte poze suprapuse. Leșini de râs, ce breton aveam…”.

Despre viitoarea căsătorie a fiicei sale, Alexia Eram, cu cântărețul Mario Fresh, Andreea Esca a menționat că nu o grăbește pe fiica ei să facă acest pas, considerând-o prea tânără pentru această etapă. Prezentatoarea de la Pro TV a sprijinit întotdeauna relația dintre Alexia, în vârstă de 22 de ani, și Mario Fresh, care au început să se întâlnească de la vârsta de 14 ani.

Cuplul a crescut practic împreună, iar povestea lor de dragoste continuă și acum, după șapte ani de relație. Andreea Esca a declarat într-un interviu recent pentru Click! că fericirea copiilor ei este esențială pentru ea și că nu vede nicio grabă pentru căsătorie și copii la această vârstă: „Pe mine dacă m-ar întreba cineva la vârsta lor de căsnicie și de copii, chiar m-aș plictisi și cu siguranță deja s-au plictisit și ei”. Astfel, Andreea Esca a dezvăluit că nici fiica ei, Alexia, nu se gândește încă la căsătorie cu iubitul ei, Mario Fresh.

Sourceclick.ro
RECOMANDATE

POPULARE